Last news in Fakti

8 Юли, 2023 12:23 1 721 2

13 г. по-късно Тейлър Суифт издаде нова версия на албума "Speak Now" (ВИДЕО)

  • тейлър суифт-
  • албум-
  • презаписване-
  • нов албум-
  • speak now

Оригиналният албум "Speak Now" излиза през 2010 г.

13 г. по-късно Тейлър Суифт издаде нова версия на албума "Speak Now" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Тейлър Суифт издаде нова версия на албума "Speak Now". съобщи АП. Това е третият презаписан албум на певицата, която вече работи по преиздаването на първите си шест албума. Суифт започна да записва нови версии на старите си песни, след като каталогът ѝ остана собственост на бившия ѝ музикален мениджър Скутър Браун. Браун отказа да продаде правата на песните ѝ обратно на Суифт, заради което тя реши да презапише всичките си албуми.

Първата версия на "Speak Now" излезе през 2010 г. Това е третият студиен албум в кариерата на носителката на "Грами" и първият без съавторство с други музиканти в синглите, пояснява БТА.

Презаписаните албуми на Суифт представляват усилията на певицата да има контрол върху собствените си песни и използването им.

От сцената на концерта в Минеаполис, който е част от турнето "Eras", Суифт каза: "Аз съм на 33 години. Не се интересувам от нищо, което ми се случи по времето, когато бях на 19, с изключение на песните, които написах и спомените, които изградихме заедно."

Тейлър Суифт презаписва албумите, за да притежава собственото си творчество. До този момент тя е презаписала "Fearless", "Red" и "Speak Now".

В чест на новия си албум, който съдържа 22 песни, някои от които неиздавани до сега, но записани още преди 13 години, Тейлър пусна и видео към парчето "I can see you". Символиката в него, както винаги, е тежка и насочваща към кариерата на Суифт, а специално участие в клипа имат актрисата Джоуи Кинг, която участва в клипа към "Mine", включен в оригиналната поредица от 2010 г., както и Тейлър Лаутнър, с когото Суифт се срещаше за кратко и на когото посвети песента "Back to December" - също част от албума "Speak Now".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джедай

    8 2 Отговор
    Тайлор Суифт е много красива жена!
  • 2 Тъп американец

    5 1 Отговор
    Ху кеърс.