Last news in Fakti

17 Юли, 2023 13:56 3 143 18

Краси Аврамов за пътя от успеха в САЩ до разочарованието в България (ВИДЕО)

  • краси аврамов-
  • човека глас-
  • сащ-
  • успех-
  • певец

"Аз и семейството ми преживяхме близо година на присмех, но така намерих себе си.", смята към днешна дата изпълнителят

Краси Аврамов за пътя от успеха в САЩ до разочарованието в България (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Преди десетилетие Краси Аврамов стана популярен като Човека глас. Преживявал е какво ли не. От това спецчасти да влязат в дома му по погрешка, до това да бъде приеман и отхвърлян заради таланта си. Ето какво разказва днес той за нелекия си житейски път.

"След концерта си в залата на "Оскарите" започнах да летя като балон, трудно ми беше да намеря себе си, всички ми обръщаха внимание. Стотици хора искаха да бъдат близки с мен. Балонът се пукна в България, бях забравил начина на мислене у нас. Аз и семейството ми преживяхме близо година на присмех, но така намерих себе си. Трябваше да изям шамарите, за да вървя по днешния си път", заяви той пред Лора Крумова в ефира на NOVA.

След концерта в залата на "Оскарите" му предлагат шоу и в Лас Вегас, а той намира спонсори, които влагат 2 млн. долара в амбициозното начинание. "Започнахме да строим, но изведнъж дойде световната финансова криза, останахме във въздуха, всичко загубихме. Спонсорите си изтеглиха парите. В същия момент се разделих с половинката си и се върнах в България", спомня си музикантът.

Родителите му също са свързани с музиката. "Майка ми искаше да пея, а аз се занимавах с пантомима. Баща ми искаше да пея италиански песни, но аз не мислех, че пеенето е сериозно изкуство. Майка ми започва гладна стачка заради обещан апартамент на работещите в Кремиковци. Изпада в кома, едва я спасяват. Министри и политици са ходили в болницата да говорят с нея", разказва Аврамов.

На 13 септември в Пловдив събира 120 музиканти на една сцена. "Дори 100 кила ще пее с мен, ще участват и Симфоничният оркестър на БНР, както и балетът на Държавен музикален театър, квартет "Славей", Керън Брикс - една от най-известните цигуларки, Такуя - японски барабанист с барабан над 2 метра. Имаме 2 тира заря, огньове и осветление", разкрива певецът.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Демократ

    36 18 Отговор
    Никой вече не иска да ходи в сащ. Никой не споманава зелените карти. Америка е бунището на света. Пълно с хора без корени, пълно със сандвичи и безплодие

    Коментиран от #3

  • 2 честен ционист

    8 14 Отговор
    Краси Аврамов и Софка като едни музикални визионери бяха изпреварили развитието на Евровизия с десетилетие.

    Коментиран от #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 честен ционист

    2 19 Отговор

    До коментар #3 от "САЩ":

    Русия ще е център на световната музикална индустрия. Много скоро всики ще слушате руски пост-панк, синти-поп и нью-вейв и даже ще ви харесва.
    Мы просто тени
    И так пусты
    Мы блеклые снаружи
    И мёртвые внутри

    Коментиран от #8, #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Проблема ти е

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Че завиждаш на всички успешни! Бъди спокоен, поне няма да си кръстим националния стадион, на някой певачац!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Аде бе поклук

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "честен ционист":

    Навсякъде компетентен! А,де на май кативъв фурната!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Кроки

    6 7 Отговор

    До коментар #4 от "Демократ":

    Като човек ,като повечето русофили няма потенциал, си стои тук и чака социални плащания.

    Коментиран от #18

  • 12 Човека Праз

    15 5 Отговор
    Това да отидеш у Америка е се едно да отидеш на море на Слънчев брег !
    И на двете места само името големо !
  • 13 Соваж бейби

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "САЩ":

    Човека има право защо на всяко гърне /статия/не се пропуска името Русия ?Това са две различни страни в едната по студено хората предпочитаха САЩ защото е по топло и екзотично проблема е че се напълни с много психопати ,хора които постоянно са на опиати и с оръжие от там и лафа ми за лудница на открито!Жалко за милите индианци !!Богатите живеят в нещо като държава в държата с охрана на входа на богатите квартали и обикалят патрулки има малко ред но е само за милионери.Изтърваха коня там и няма надежда освен ако не избухне военен рвжим или война например Китай защо не и с Русия малко да ги превъзпита и да върнат нормалният живот на индианците .А изобщо с руските артисти и руската класика не смей да правиш ирония защото са на световно ниво като започнеш от Достоевски и няма да ми стигне карето да изброявам колко велики още хора.А САЩ само купува чужди таланти и им дава американски паспорт за да се пишат американци но не дава таланти само дег....я
  • 14 Филио

    4 0 Отговор
    Вече работи в USA армия като готвач.
  • 15 Мухаха

    7 3 Отговор
    Мани го тоя американец аз чакам зелена карта от Путин и тръгвам с жигулата към Москва ще продавам дамски превръзки за фронта!
  • 16 САЩ събираше скопените като този,

    11 2 Отговор
    но станаха много и се размирисаха, взеха да бягат и от там.

    Коментиран от #17

  • 17 Пинк

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "САЩ събираше скопените като този,":

    Моето Женско ПОРНО име Е ПИНК 🎶👠
  • 18 Механик

    6 4 Отговор

    До коментар #11 от "Кроки":

    А останалите НЕрусофили, понеже са много капацитетни, ходят на запад да гледат бабички или да работят в кланиците. Пък тези дето извадят касмет, като Мишо Шамара, заработват карайки "юбер" и говрейки си по стояниките със себеподобните си индийци, пакита, мексиканци, араби и пр.
    п.п.
    Преди да ми сложиш минус се замисли, кое от горните ми твърдения е невярно.