Last news in Fakti

17 Юли, 2023 18:15 1 366 5

Елтън Джон се яви като свидетел по делото срещу Кевин Спейси

  • елтън джон-
  • свидетел-
  • кевин спейси-
  • дело-
  • сексуално посегателство

Елтън Джон каза, че Спейси останал да пренощува в дома му след бала, но не си спомня да е идвал след това

Елтън Джон се яви като свидетел по делото срещу Кевин Спейси - 1
Снимки: ЕРА/БГНЕС

Британският певец Елтън Джон се яви като свидетел на защитата по делото за сексуално посегателство срещу американския актьор и носител на "Оскар" Кевин Спейси, което се води в Лондон, съобщават Ройтерс и Асошиейтед прес.

Джон свидетелства чрез видеовръзка от Монако, за да даде показания, след като съпругът му Дейвид Фърниш каза, че Спейси само веднъж е присъствал на годишната гала, която певецът организира в дома си в Уиндзор.

Една от предполагаемите жертви обвинява Спейси, че го е хванал агресивно за чатала, докато е пътувал с него за бала през 2004 или 2005 г.

Според показанията, дадени от Кевин Спейси, той е присъствал на събитието само през 2001 г. Фърниш свидетелства по-рано, че е проверил снимките и това е била единствената година, в която актьорът е присъствал.

Елтън Джон каза, че Спейси останал да пренощува в дома му след бала, но не си спомня да е идвал след това.

Шестдесет и три годишният Кевин Спейси не се признава за виновен по обвиненията в сексуални престъпления, за които се твърди, че е извършил срещу четирима мъже във Великобритания в периода 2001-2013 г. По това време той живее и работи предимно в страната, в това число и като артистичен директор на лондонския театър "Олд Вик".

Прокурор Кристин Агню също така попита Елтън Джон за снимка на ищеца, който държи чадър пред лондонски театър, докато певецът напуска залата по друг повод.

Джон каза, че не е разпознал мъжа и не би го забелязал по това време, тъй винаги "бърза лудешки", за да стигне до колата си, когато напуска място с фотографи отвън. "Отвън може да е била самата кралица и аз да не забележа", каза певецът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 0 Отговор
    Набирал му е пацанчики.
  • 2 РЕАЛИСТ

    3 1 Отговор
    Краставите магарета ме само се надушват, но и се защитават едно на друго.
  • 3 Нано

    0 4 Отговор
    Да хиди във Русия да ги дъни там е пълни със такива като него

    Коментиран от #5

  • 4 спейситу

    1 0 Отговор
    може и лорд ватман да е яздил, то в лондона само модерни работи
  • 5 Пико

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Нано":

    Да ходи, ама отиде ли - ще му се израдват зековете нейде по Сибир и я чуем за него повече, я не. На мене лично няма да ми липсва;-)...