Last news in Fakti

4 Август, 2023 10:15 2 482 5

Старата любов ръжда не хваща: Том Круз иска да си върне София Вергара

  • том круз-
  • софия вергара-
  • стара любов

Името му бе свързвано с нейното точно преди да се влюби в Кейти Холмс, за която след това бе женен в продължение на шест години

Старата любов ръжда не хваща: Том Круз иска да си върне София Вергара - 1
Снимки: ЕРА/БГНЕС

Том Круз иска да получи още един шанс в любовта с онази, която му се е изплъзнала. Вътрешни лица твърдят пред "RadarOnline", че звездата от "Топ Гън" отчаяно иска да се върне към София Вергара, с която се срещаше за кратко през далечната 2005-а.

Името му бе свързвано с нейното точно преди да се влюби в Кейти Холмс, за която след това бе женен в продължение на шест години. Уви, сега може и да се отвори вратичка за актьора, тъй като София се раздели с Джо Манганиело.

"Том винаги се е съсипвал от това, че я захвърли и вместо нея избра Кейти, което, разбира се, се оказа катастрофа", казва източник пред "RadarOnline", предава dir.bg. "В ретроспекция той признава, че София би била много по-добър партньор - и е решен да я убеди да му даде още един шанс", допълва.

Според него Круз не си е губил времето, а вместо това се информирал напред-назад от близки, за да провери дали София би откликнала отново на чувствата му. "Първото нещо, което направи, беше да се обади на куп общи приятели, за да им съобщи, че иска да я покани на вечеря. Смята, че тя е точно това, което е липсвало в живота му", разказва още близкият до звездите.

За щастие, Вергара е оставила проблемите с раздялата зад гърба си. "В момента тя е на почивка, така че Том не иска да я притеснява", заключава запознатият.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    3 4 Отговор
    ТомЧо много го е закъсал,пробва се при всяка развела се,първо Шакира ,сега и София Вергара...коя ли ще е следващата.
  • 2 Стефан Лъв

    1 2 Отговор
    Тази София да не е родена в Българската столица.
  • 3 Иска

    2 1 Отговор
    Ама , дали тази , дали друга беше казала за него , че е нюню !
  • 4 глоги

    1 0 Отговор
    София би била много по-добрa партньорка и е решен да я убеди, да му даде още един шанс." -допълва.
    ДОПЪЛВА КОЙ?
  • 5 щурецъ

    1 2 Отговор
    Софито като се върне от пачифката,ще се видят с Томас Круз и ще се разберат.