Last news in Fakti

29 Август, 2023 07:00 4 679 5

Дневен хороскоп за 29.08.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Леко и приятно ще си изкарат този ден Овните

Дневен хороскоп за 29.08.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Леко и приятно ще си изкарате този ден, в неангажиращи срещи и разговори. Пътуванията ще са забавни и ненатоварващи, а може и да срещнете неочаквано стар приятел.

Телец

Най-важното е да имате предварителна концепция за нещата и да не оставяте всичко на произвола. И другото, което не е без значение – харченето, не пилейте за ненужни неща.

Близнаци

Ден само за културни мероприятия, доколкото ги има през този сезон. Ако не откриете подходящото за вас, просто го създайте, публика няма да ви липсва, а и ще се забавлявате страхотно.

Рак

Днес е препоръчително да си направите няколко водни бани. Ако сте далеч от морето, идете на басейн, но не пропускайте момента. Малко повече физически упражнения ще ви се отразят добре, стига да не прекалявате.

Лъв

Акцентът ще е върху имуществените въпроси. Преоценката на стойностите е нещо, върху което също ще имате повод да се позамислите.

Дева

Днес е много подходящ момент да поразчистите у дома си, да изхвърлите всичко ненужно и да направите място да влязат нови неща-в пряк и преносен смисъл. Само междувременно не бъдете заядливи с околните.

Везни

Денят е само за пътешествия, не се мотайте, а тръгвайте нанякъде. Ако няма къде, идете поне до близката горичка, но в никакъв случай не оставайте вкъщи. Излезте сред природата, съберете слънчеви лъчи и чуждите погледи.

Скорпион

Днес ще съумеете да направите правилния избор и да си поставите високи цели. Като идея не е лошо, но помислете и за изпълнението, сега поне имате време за мислене.

Стрелец

Ден за забавления. Хората, които срещате, ще отговорят на вашите желания и нещата наистина ще се случват точно както искате. Ще ви се иска да се представите в най-добрата си светлина, чувството ви за хумор ще бъде оценено по най-добрия начин.

Козирог

Ще успеете да станете рано и да свършите куп неща, за които после ще искате похвала разбира се. Обедът е ключовият момент, защото ако прекалите, после изобщо няма да ви се мърда. Така че съобразете плановете си с обедното меню.

Водолей

Днес основно ще ви вълнува външният ви вид. Може да отделите повече време за спорт и разбира се за подновяване на гардероба. Бихте могли да направите доста изгодни покупки.

Риби

Идеален момент за почивка. С радост ще се откъснете от ежедневието и ще се почувствате различно. Хубаво е да отиде дори на църква, просто, за да усетите омиротворение.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    Позитивен Ден на Всички
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.