Last news in Fakti

30 Август, 2023 14:45 1 268 0

"Идолът" остава в историята само с първия си сезон

  • идолът-
  • сериал-
  • втори сезон-
  • the weeknd-
  • лили роуз деп-
  • скандални сцени

Скандалният сериал с Лили-Роуз Деп и The Weeknd няма да има втори сезон

"Идолът" остава в историята само с първия си сезон - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Сериалът "Идолът" приключи безславно след само един сезон, след като стана ясно, че тв каналът HBO няма намерение да продължи със снимките на нови серии.

Шоуто, в което главните роли бяха поверени на певеца The Weeknd и Лили-Роуз Деп, направи своя дебют на малкия екран през юни, след като две години по-рано получи зелена светлина от шефовете на телевизията да бъде реализиран. Въпреки огромните очаквания, сериалът не беше посрещнат добре от зрителите и критиката, което доведе до множество негативни коментари за сюжета и играта на актьорите, както и до отчайващо нисък рейтинг.

Любопитното е, че новината за канселирането на шоуто, идва малко след като бившата приятелка на The Weeknd - певицата Селена Гомес, публично сподели, че е била подразнена, че много моменти от личния ѝ живот са били използвани в изграждането на образа на героинята на Лили-Роуз - Джослин.

"Идолът" беше една от най-провокативните оригинални продукции на HBO и сме доволни от силната реакция на публиката. След дълго обмисляне, HBO, създателите и продуцентите решиха да не продължат с втори сезон. Благодарим на създателите, актьорския състав и екипа за тяхната невероятна работа", пише в изявление на телевизията, предава dir.bg.

"Идолът" беше поръчан от HBO през 2021 г. Продукцията трябваше да бъде заснета от режисьорката Ейми Сеймец, която обаче внезапно напуска при почти напълно заснет материал. Тогава сериалът претърпява "пълен творчески ремонт", с който се заемат The Weeknd и създателят на поредицата "Еуфория" Сам Левинсън.

Според критиката сюжетната линия е по-скоро "унизителна", наблягаща на голотата и е тип "порно със сексулано изтезание и фантазии за изнасилване", отколкото интересна и завладяваща история за младо момиче, което се влюбва в мистериозен мъж, лидер на култ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА