Last news in Fakti

31 Август, 2023 10:28 1 668 7

Селена Гомес си счупи ръката (СНИМКА)

  • селена гомес-
  • певица-
  • нова песен-
  • счупена ръка-
  • операция

Певицата заяви, че няма да промотира новата си песен "Single Soon"

Селена Гомес си счупи ръката (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Новата песен на Селена Гомес след дълга пауза вече е факт, но певицата и актриса информира феновете си, че оглавяването на музикалните класации не е неин основен приоритет.

"Счупих си ръката и претърпях операция", каза Гомес на фен, който се опитва промотира "Single Soon" в Инстаграм, предаде Billboard.

"Нямам интерес да промотирам каквото и да било. Прави ме щастлива това, че мога да правя музика", казва само Селена. Този отговор не спря фенът ѝ да организира кампания за това сингълът да дебютира в топ 20 на класацията "Billboard Hot 100", като поиска всички "Селенатори" да чуят призива му за действие.

Това не е първият път, в който на Гомес ѝ се налага да изяснява нещо във връзка с новата си музика. "Single Soon" може и да е перфектната песен за края на лятото, но накара феновете да се запитат дали текстът не е препратка към The Weeknd, с когото тя се срещаше през 2017 г. Според тях неговата песен "Save Your Tears", пък е намек към нея.

По-рано тази седмица тя отхвърли слуховете чрез публикация в Инстаграм: "Не би могло да бъде по-невярно". Двамата с The Weeknd се срещаха почти година и дори отидоха заедно на Met Gala през 2017-а. Въпреки раздялата им, източник заяви пред американското издание "Us Weekly" през март 2020 г., че бившите са се разделили без излишна драма и подкрепят взаимно музикалните кариери.. "Селена е фен на The Weeknd и неговата музика", сподели тогава приближен до звездите.

Гомес не се е ангажирала публично с въпроса за кого може да е новата ѝ песен - по-рано тази година тя бе свързвана със Зейн Малик и Дрю Тагарт от Chainsmoker. "Single Soon" е първото парче, което издава след Revelación.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    3 1 Отговор
    Леле!Тая има цяла лаборатория за разкрасяване.

    Коментиран от #2

  • 2 завиждаш ли

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    ваеводке
  • 3 дебела кратуна

    6 1 Отговор
    преди време имаше един пич, дето винаги питаше на такива "важни" новини - "Пичове, местим ли?"
    Та, пичове, ще местим ли?
  • 4 Аха

    2 1 Отговор
    Въййй..ко ши праим ся?

    Коментиран от #7

  • 5 Боли Макуро

    2 1 Отговор
    Като прочетох статията направо се разривах. После си го преместих и ми олекна.
  • 6 дедо Флашко

    2 0 Отговор
    Ами жена е,нормално е да има цял рафт с козметика.
  • 7 Анонимчо

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Аха":

    Ще преместим,разбира се..