Last news in Fakti

2 Септември, 2023 09:59 1 715 2

Екстрадираха в САЩ дизайнерка от „Сексът и градът” заради контрабанда на скъпи чанти (ВИДЕО)

  • дизайнерка-
  • сексът и градът-
  • нанси гонсалес-
  • скъпи чанти-
  • контрабанда-
  • сащ-
  • колумбия

Гонсалес е изпратена в Съединените щати заедно с бизнес партньора си Диего Маурисио Родриге

Колумбия екстрадира в САЩ известен дизайнер на чанти, чиито творения бяха представени в „Сексът и градът“ и желани от звезди като Виктория Бекъм, Салма Хайек и Бритни Спиърс.

Нанси Гонзалес е обвинена в контрабанда, свързана с използването на кожи застрашени видове за нейните луксозни портмонета и чанти.

Изделията на Гонзалес се продават за хиляди щатски долари за бройка, появяват се на модните подиуми и в телевизионни предавания и украсяват рафтовете на елитните магазини по целия свят.

Но 78-годишната колумбийка е арестувана през юли 2022 г. в град Кали по обвинения, свързани с над 200 изделия от кожа на каймани и питони, за които се твърди, че са внесени незаконно и продадени в САЩ.

Обвинението заяви, че е било плащано на лица да пренасят чантите от Колумбия до Ню Йорк с търговски полети и са били инструктирани да лъжат за произхода на стоките, ако бъдат попитани.

Твърди се, че някои от кожите са от защитени или застрашени от изчезване видове, заяви полицейският служител Хосе Луис Рамирес.

Гонсалес е изпратена в Съединените щати заедно с бизнес партньора си Диего Маурисио Родригес. Двойката се издирва в Южния окръг на Флорида.

Според уебсайта ѝ чантите на Гонсалес се изработват ръчно в родния ѝ Кали от екип занаятчии.

Чантите се продават в над 300 луксозни магазина, сред които Bergdorf Goodman, Neiman Marcus, Saks Fifth Avenue, Harrod's и Tsum.

Нейните модели са представени и в изложба на музея "Метрополитън" в Ню Йорк.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стан-боцмана

    3 0 Отговор
    А защо не повдигнат обвинения и на магазините който продават стоката????
  • 2 хоминид

    1 0 Отговор
    Колумбия екстрадира в САЩ известнА дизайнерКА на чанти,