Last news in Fakti

18 Април, 2024 11:29 2 005 6

Принц Хари окончателно обърна гръб на монархията

  • принц хари-
  • сащ-
  • местоживеене-
  • жител-
  • великобритания

Въпреки, че е гражданин на Обединеното кралство, Хари вече съжителства единствено в САЩ

Принц Хари окончателно обърна гръб на монархията - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Принц Хари окончателно отхвърли Великобритания като свой дом. Документи, разпространение от медиите на Острова, разкриват, че херцогът на Съсекс вече посочва САЩ като основно свое местоживеене и за това става ясно сега за първи път след като той и съпругата му Меган Маркъл напуснаха Обединеното кралство през 2020 г.

Daily Mail припомни, че скоро след като с Меган обявиха решението си да се откажат от кралските задължения през 2020 г., херцогът на Съсекс заяви на благотворително събитие: „Обединеното кралство е моят дом и място, което обичам. Това никога няма да се промени."

Четири години и няколко скандала със семейството си по-късно изглежда това все пак се е променило.

Документи, публикувани от Companies House сочат, че „принц Хенри Чарлз Албърт Дейвид, херцог на Съсекс е жител на САЩ, а до този момент е бил записан като гражданин на Обединеното кралство". От документа става ясно още, че промяната в местоживеенето на принца е станала миналото лято - на 29 юни 2023 г.

Промяната идва на фона на нарастващия натиск върху правителството на президента на САЩ Джо Байдън да изгони Хари, който в книгата си „Spare” (Резервен) коментира дългата си история с наркотиците, пише "Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    13 0 Отговор
    Ами като е обърнал гръб на монархията и те без това се отказаха от титлите си престанете да го принцосвате. Сигурно се подмокряте като пишете принц ,принцеса ,и други аристократически титли .
  • 2 цербер

    5 0 Отговор
    Документи-разпространенИ от медиите на Острова,
  • 3 бобошен

    4 1 Отговор
    От левия ми крачол,та в десния.
  • 4 Истината

    2 1 Отговор
    Той е син на коняра..Това го знаят всички.
  • 5 Бойкот на О.Л.Х.

    5 0 Отговор
    „Хари вече съжителства единствено в САЩ” -
    Това е едно глупаво съчетание от думи...
  • 6 Истината

    1 1 Отговор
    Той е син на коняра..Това го знаят всички.