Last news in Fakti

22 Септември, 2023 14:42 1 683 0

Мартин Димитров се възстанови от катастрофата и се върна към киното

  • мартин димитров-
  • актьор-
  • катастрофа-
  • инцидент-
  • клетката

Актьорът причини катастрофа с мотора си миналата година

Актьорът Мартин Димитров вече преживя емоционалния шок от катастрофата, която предизвика преди около година, пише България Днес. Екранният Радо Андреев от хитовия сериал "Братя" помете с мотора си велосипедист в центъра на София.

Колоездачът оцеля като по чудо след инцидента.

Оттогава до вчера Димитров избягваше да се появява пред камерите, тъй като бе изпаднал в шок, след като за малко не уби човек. Той се покри изцяло и не искаше изобщо да застава пред камера, като дори пожела да напусне известния сериал и бе "убит“ от продукцията.

Сега вече е загърбил ужаса и се появи на премиерата на новия сериал по Нова тв "Клетката" заедно със съпругата си Маргарита. Двамата прекрачиха прага на киното, хванати за ръка. Мартин се поздрави с колегите си и се снима с тях. След няколко минути отново хвана любимата си под ръка и си тръгнаха, без да изгледат премиерата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА