Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 11:45 2 839 13

32-годишна звезда на MTV почина след пластична операция

  • mtv-
  • джаки о-
  • пластична операция

Джаки О е била част от Wild 'N Out - американска импровизационна игра със скечове и рап битки

Звездата на MTV Джаки О е починала от усложнения след козметична процедура, става ясно от доклада от аутопсията.

О, която е известна и като Джаклин Смит, умира ден след като си е направила операция за "увеличаване на седалището" във Флорида, според доклада на съдебния лекар.

Майката на три деца е била част от Wild 'N Out - американска импровизационна игра със скечове и рап битки, създадена и водена от Ник Канън в продължение на пет сезона.

В доклада се казва, че тя е пътувала до Флорида от Джорджия за операцията.

Според Американското дружество на пластичните хирурзи процедурата се използва за "подобряване на контура, размера и формата на задните части".

Това се постига чрез присаждане на мазнини, което представлява преместване на мазнини от друга част на тялото, или силиконови импланти - а понякога и чрез комбинация от двете техники.

Рисковете, свързани с операцията, изброени на уебсайта на Американското дружество на пластичните хирурзи, включват кървене, дълбока венозна тромбоза, сърдечни и белодробни усложнения.

В доклада от аутопсията се казва още, че О е оперирана на 30 май и са ѝ предписани антибиотик, болкоуспокояващо и медикамент против гадене.

През нощта на 31 май О "започва да чувства, че главата ѝ гори". Леля ѝ, която пътувала с нея, се свързала със службите за спешна помощ и О била откарана в безпомощно състояние в болница "Флорида Мърси", пише съдебният лекар.

Тя е обявена за мъртва в болницата същата вечер.

В доклада на съдебния лекар се посочва, че в момента на смъртта си тя е била на 33 години, но според тогавашните съобщения е била на 32 години, а 33-ият ѝ рожден ден е бил чак през ноември.

О е имала връзка с комика и рапъра Ди Си Йънг Флай, който също участва в "Wild N' Out".

Двойката има три общи малки деца: Нова, Нала и Принс.

Wild 'N Out публикуваха съобщение за смъртта на O през юни, като заявиха, че нейното "влияние ще бъде завинаги ценено и пропуснато" в изявление, приписвано на говорител на BET Media Group, пише още vesti.bg.

"Джаки О беше любящ приятел и обичан колега на актьорския състав на Wild 'N Out през всичките пет сезона. По-важното е, че тя беше невероятна майка на три прекрасни деца".


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ъхъ

    34 1 Отговор
    Починала е от мозъчна недостатъчност, най-вероятно!
  • 2 Пълен абсурд

    19 1 Отговор
    Хамерикански ценности, сър!
  • 3 Еее...

    19 0 Отговор
    Женската глупост , край няма ! Хубава жена , но решена да се реже до смърт!
  • 4 мда

    12 2 Отговор
    Ковид сиропа е помогнал.

    Коментиран от #9

  • 5 колибри

    25 0 Отговор
    Гз глава затрива...
  • 6 глупостта и суетата при хората е

    17 0 Отговор
    безгранична
  • 7 И, от къв зор, да си увеличават

    9 0 Отговор
    ДъТата....!?Да ги АРЕСВАТ , ПОВЕЧЕ ЛИ...?😁
  • 8 Соваж бейби

    19 0 Отговор
    Поредната пуйка ,горките деца цял живот ще страдат и помнят мама беше здрава ,отиде си заради з....трагикомедия !Тази пародия и криво разбрана мода дойде от онази дебелана Ким Кардашян ,когато дойде да се моли на Карл се върне манекенка,дядото я отсвири загубила е стандартните пропорции ,после спретна и кражбата на бижута от хотела, за да има папараци и статии си разнасяше дебелия з..к и корема притиснат с л.колан и доста жени решиха че голям З.К е готино ама не.Тази ако беше яла всеки ден макдоналдс за месец щеше да има голам багажник защо и трябвало операция ?
  • 9 Хубава хубава

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "мда":

    Колко да е хубава. Е успяла е все пак да роди 3 "тъмнозелени" ама не са й прихванали гена
  • 10 Ламбо

    6 0 Отговор
    Заради един задник.............
  • 11 ИстинатА

    6 0 Отговор
    Глупостта убива. Казано и доказано е. Точка по въпроса
  • 12 Питам се аз

    5 0 Отговор
    Тия се самозатриват от новите критерии за " хубост", джендеризъм и еднодневна "известност". Сорос добре се е погрижил за намаляването на прираста на населението ама кой да прогледне?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.