Last news in Fakti

15 Октомври, 2023 14:18 4 446 1

Най-влюбчивите мъжки зодии

  • влюбчиви-
  • зодии-
  • мъже

Те умеят да се влюбват бързо и без много да се замислят

Най-влюбчивите мъжки зодии - 1
Снимкa: Shutterstock

Мъжете се влюбват по различни начини. Някои може да чакат с месеци, преди да направят първата крачка или да развият връзката си. Други се влюбват внезапно и бързо, а любовта им е като стихия. При някои от тях обаче огънят угасва точно толкова скорострелно, колкото се е разпалил. Астролозите разкриват представителите на кои знаци са най-влюбчивите мъже в зодиака.

Те умеят да се влюбват бързо и без много да се замислят, но внимавайте – ако впоследствие усетят, че не сте техният човек, също толкова бързо ще се отдръпнат. И не бива да се изненадвате, ако не чакат много, преди да продължат напред. Просто тези 5 мъжки знаци се опияняват от любовта и ѝ се отдават по-лесно от останалите.

От друга страна, ако наистина сте спечелили сърцето на някой от тях, има голям шанс да създадете хармонична и дълготрайна връзка. Разберете кои са тези 5 мъжки зодии и какво можете да очаквате от тях в любовта:

Овен

Импулсивният и енергичен Овен не губи време за нищо, включително и за влюбването. Овенът обикновено веднага разбира дали си пада по вас и дали връзката ви има бъдеще. А когато отношенията приключат, те ще ви разлюбят толкова бързо, колкото се се влюбили. Овните също така обичат етапа на „влюбване“ малко повече от следващия. Затова и най-добрият партньор за мъжа Овен е някой, който е достатъчно ангажиращ и динамичен, за да поддържа неговия огън.

Телец

Телците са ценители на физическата красота, затова могат да се влюбват много често и доста бързо в красиви жени. Проблемът е, че чувствата им изчезват толкова бързо, колкото са се появили. За да не се случи това, перфектната за мъже Телец жена трябва да притежава нещо повече от външна красота. Ако това се случи, Телецът се обвързва силно и няма да се откаже от връзката си лесно.

Близнаци

Близнаците също се влюбват бързо и често, но верни на тяхната двойствена природа, могат също толкова внезапно и бързо да разлюбят жената до себе си. Близнаците лесно се поддават на изкушения и съблазън. Те просто са естествено любопитни към околните, така че много лесно могат да си загубят ума по някоя интересна жена. Поради това любовният им живот е интензивен и прилича на романтичен филм.

Везни

Известни с това, че са нерешителни, мъжете Везни може да не се обвързват толкова скорострелно, колкото някои от другите знаци, но те също се влюбват бързо. Те могат лесно да бъдат погълнати от вълнението на романтичните трепети и красотата и това може да ги накара да се влюбят, преди наистина да опознаят другия. Везните са известни още с това, че лесно се опиват от любовта, но ако нещата станат твърде трудни или интензивни, обикновено се отдръпват без много колебания.

Стрелец

От всички влюбчиви мъже Стрелците са най-непредсказуемите. Любовта за тях не е просто симпатия или привличане, а нещо повече. Но те не са добри в дефинирането ѝ. Поради това те могат неочаквано да стигнат до извода, че са влюбени, но и също толкова внезапно да решат, че любовта си е отишла. Това е така, защото мъжът Стрелец не се страхува да поема рискове, така че обича да се впуска смело в непознатото. Той може да направи доста сериозни заявки на ранен етап от връзката, но бързо след това да реши, че не се е влюбил в човека, а е представата за него, пише flagman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Палома дядо пловдив

    2 2 Отговор
    Резервоара до горе