Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 10:17 1 923 8

Ваня Джаферович напусна Facebook, ето защо

  • ваня джаферович-
  • facebook-
  • емоционален пост

Водещият на последния сезон на Survivor написа емоционален пост

Ваня Джаферович изненада последователите си във Facebook, като съобщи, че напуска социалната мрежа. Водещият на последния сезон на Survivor написа емоционален пост, който вече не е наличен, изтрити са и всички снимки на 40-годишния бивш футболист.

Ето каква е причината за решението му:

"Повече от 15 години ползвам тази платформа. В началото беше много забавно. Беше като едно малко село, но с много приятни хора. Тогава живеех в Стара Загора и си спомням, че бях единственият с профил от този град. С годините, Facebook се превърна в най-популярната социална мрежа. Стотици, хиляди, милиони хора почнаха да я ползват, а селото стана една цяла планета. Лошото е, че само по брой профили стана така.

През последните месеци чета публикации на различни хора, приятелите ми, както и коментари под разни новини. Нещо, което най-често забелязвах е омраза и удовлетворение от нещастието на някой друг човек. Изпитват удоволствие, когато някой страда. Другото нещо беше лицемерието, което като цяло си върви ръка за ръка с първото. Едното се храни от другото.

За да оправдаеш тази омраза, трябва да си лицемерен.. най-вече към себе си. Facebook стана бойно поле, където буквите са куршуми, а думите бомби. Поради тази причина, реших това да бъде последната ми публикация тук. Нямам нужда от негативни мисли и нови войни. Една ми е достатъчна за цял живот… (визирайки войната в Босна и Херцеговина, която преживява като младеж бел.р.)."

Той е решил да запази профила си в Instagram, който често използва и за рекламни цели заедно със съпругата си Евгения, пише още iwoman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хоп

    21 6 Отговор
    Не ме интересува.
  • 2 Новинар

    27 0 Отговор
    Е то ФБ винаги е бил за сеирджии. Ако повече хора спрат да го ползват има надежда за нас.
  • 3 Програмист

    23 2 Отговор
    Браво! Много хубаво е направил! И аз изтрих моя още през 2018та!
  • 4 АСОЦИАЛНИ МРЕЖИ

    20 0 Отговор
    КОГАТО ХОРАТА СЕ КОМПЛЕКСИРАТ И СПРАТ ДА КОНТАКТУВАТ ...."НА ЖИВО" , МИНАВАТ НА ФЕЙСБУК....................
  • 5 така е

    11 7 Отговор
    За какво ни облъчвате с тези медийни псевдогерои на социалните мрежи? На никой нормален човек не му пука за тях.
  • 6 А дебелата

    14 2 Отговор
    му и проста съпруга кога ще последва примера му?
  • 7 Красимир Петров

    5 0 Отговор
    Веднага си го местя
  • 8 ККК

    8 1 Отговор
    Сууупер!! Чиба!