Last news in Fakti

22 Ноември, 2023 12:49 1 584 4

Леонардо ди Каприо разкри целта, която иска да постигне преди да навърши 50

  • леонардо ди каприо-
  • цел-
  • филм-
  • 50 години

Ето за какво мечтае холивудската звезда

Леонардо ди Каприо разкри целта, която иска да постигне преди да навърши 50  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Леонардо ди Каприо сподели, че има само едно желание, което иска да изпълни, преди да навърши 50 години.

Холивудската звезда, чийто най-нов проект е новия филм на Мартин Скорсезе Killers of the Flower Moon ("Убийците на цветната луна"), сподели мечтата си в ново интервю за американското сутрешно шоу Good Morning America.

Носителят на Оскар, който навърши 49 години по-рано този месец, беше попитан каква цел би искал да постигне, преди да достигне важната възраст през ноември.

"Ти си на 49 – как, по дяволите, се случи това?“ водещият Крис Конъли попита Ди Каприо, който отговори: "Нямам представа.“ След това Конъли попита актьора какво би искал да прави, преди да навърши 50. Той каза на водещия: "Хм, добър въпрос. Знаеш ли какво? Само още един филм. Още един филм."

Това е потвърждение, че актьорът не планира почивка, след като завърши снимките на Killers of the Flower Moon - адаптацията на Скорсезе по нехудожествената книга на Дейвид Гран.

Филмът, в който участват още Лили Гладстон и Робърт де Ниро, документира поредицата от убийства, които измъчват индианското племе Осейдж в Оклахома през 20-те години на миналия век, след като на тяхната земя е открит нефт. Случаят се смята за първото разследване на убийство на ФБР, пише The Independent.

В петзвездната рецензия на филмовия критик Кларис Лоугри филмът е описан като носещ "традиционните фиксации на Скорсезе: изгнилата сърцевина на човешкото сърце; как властта поражда импулса за разрушение; митовете за каубоите и престъпниците и мръсната истина за тях".

Ди Каприо обикновено внимателно избира ролите си – от 2015 г. той се е снимал само в четири филма: "Завръщането“, "Имало едно време в Холивуд“, "Не поглеждай нагоре“ и най-пресния проект на Скорсезе.

Какъв ще бъде следващият му филм, предстои да видим, но актьорът, който също е продуцент, е готов да си сътрудничи със Скорсезе за осми път по друга адаптация на една от книгите на Гран: "Облогът".

Книгата, публикувана по-рано тази година, разказва историята на оцелели след корабокрушение, които шест месеца след завръщането си у дома са обвинени от трима мъже, че са отвлекли кораба им.

За 49-ия си рожден ден Ди Каприо организира звездно парти в Бевърли Хилс, Лос Анджелис.

В медиите циркулира информация, че звезди като Салма Хайек, Бионсе, Джей Зи, Рита Ора, Тайка Уайтити, Ким Кардашиян, Тоби Магуайър и Кейт Бекинсейл са присъствали, припомня "Фокус".

Лейди Гага, Крис Рок и Оливия Уайлд също бяха в списъка с гости на партито. След грандиозния купон онлайн се разпространи видео на актьора, който рапира за гостите си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдурко

    3 1 Отговор
    Да ги закръгли на 1000?
  • 2 Аааааа

    3 1 Отговор
    Аз си мислех, че най-после ще се ожени и ще има деца, то какво било.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.