Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 13:47 2 464 20

Протези или ботуши? Новите обувки на Louis Vuitton за 4400 лева (ВИДЕО)

  • louis vuitton-
  • ботуши-
  • нова колекция-
  • изкуствен крак-
  • протеза

Инфлуенсърите, както и техните последователи ги смятат за страховити

Ботуши Louis Vuitton за 4400 лева, или малко под 2500 долара, които имитират женски крак с черни обувки на ток и бели чорапи, са най-новата придобивка, на която фешън инфлуенсърите се радват. Повечето от тях дори не знаят с какво да съчетаят интересната находка, но ги поръчват, за да ги покажат в социалните мрежи и да дадат отзиви за тях.

Изабел Алейн е фешън инфлуенсър, който има над 1,4 милиона последователи в ТикТок. Споделя, че нямала търпение да се сдобие с ботушите, които тя разопакова пред своите фенове.

@izzipoopi

Ultimate pollypocket/trompe-loeil boots

♬ original sound - IZZI

"Бяха на модния подиум преди около година и знаех, че в момента, в който излязат, трябва да си ги взема", казва тя в клип, който е гледан няколко милиона пъти.

Поразителният дизайн на дизайнерските ботуши, които са част от колекцията есен-зима 2023 на Louis Vuitton, са препратка към "сюрреалистичното движение в изкуството".

Обувките от телешка кожа, които се предлагат и във вариант до глезена, се оказаха малко трудни за стилизиране за Алейн, която в клипчето ги съчетава с черна пола и подходящ топ.

"Това е толкова... странно… Почти е страховито“, заявява инфлуенсърката, докато се опитва да се възприеме с новите си ботуши.

"Мислех си, че искам да върна тези ботуши, но сега искам да ги запазя", споделя още Алейн.

А последователите ѝ не са единодушни дали ѝ отиват или трябва да ги върне. Едни ѝ дават съвети с какво би могла да ги съчетае, а други ги смятат за наистина страховити, пише ladyzone.bg.

Според сайта на модната къща ботушите са рисувани на ръка, за да се създаде "илюзията за бял чорап, обут в черна обувка“ върху еластичен материал от телешка кожа.

Е, бихте ли платили 4400 лева, за да носите ботуши, които изглеждат все едно сте с изкуствен крак?


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Таня

    13 0 Отговор
    Кич!
  • 2 Петя

    20 0 Отговор
    За такава грозотия и 5 лева няма да дам.
  • 3 Истинско

    16 0 Отговор
    безумие!
  • 4 !!!

    13 1 Отговор
    Те и чантите на Л. Вуитон са от мушама, но много ги купуват за престиж!
  • 5 Идън

    10 0 Отговор
    Ботушките ги виждам в съчетание с дунапренов пеньоар на баклавички в някоя махала ... Имитират къси бели спортни чорапи и черни официални обувки- това е отврат.
  • 6 МХтоМХто

    16 0 Отговор
    Ето затова човечеството отива към приключване. Някои си купуват абсолютно безмислени неща, а на другият край на света нямат хляб.
  • 7 надарена кака

    4 1 Отговор
    Не бих си купила такива ботушки. Не защото са скъпи,а защото нямат вид на ботушки,а на нещо изкуствено,не на твоите крака.
  • 8 АБВ

    5 0 Отговор
    Шизофрения
  • 9 Анонимен

    12 0 Отговор
    Китайците ще ги барнат за 30лева. Не бързайте да купувате!
  • 10 Соваж бейби

    4 0 Отговор
    Много са грозни гледам дори не мога да си представя с каква рокля пола биха се съчетали ?каквото и да сложиш все ще е грозно .Ако покриеш бежовото остава чорапа с ток ...Ромките едно време бяха по яки с токчета и шушляк екип с дамска чанта и тях не можеш сравни с тази простащина

    Коментиран от #12

  • 11 123456

    2 0 Отговор
    едно време му казваха КИЯ - сега "инфлуенцърите" , за пари , му викат последен писък на модата
  • 12 един от стадото

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Соваж бейби":

    ако съм в заведение, сам, или не и сервитьорките са обути с такива, бих ги гледал с явно подозрение. Ще ми приличат на нацистки надзирателки от Дахау. И питието и храната ми направо се качват на гърба ми. И, ако Щирлиц върви по коридора и такъв фройлан движи срещу него в такъв екип, край. Ще бъде застрелян на момента. То бива връщане в ретрото, но това определено гони някаква цел

    Коментиран от #13

  • 13 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "един от стадото":

    Не мога да го определя но са хипер грозни повече си харесвам гумените обувки за градината такива с дупки от горе лятото да си проветряваш краката ама с кал след дъжд.Някой ден за майтапа се обуя така много кални ще ги оставя да засъхне може и да си направя някой костюм или сатенена рокля или старо перде нямам идея още се разходя из центъра самп бъззз като нищо ще накарам дъщерята да го пусне из тик так и другите мрежи да гледам цирка колко ще последват.Ако са само в бяла версия ще го съдят за дискриминация няма черни крака ?!Шах и Мат съм и то на каква цена

    Коментиран от #14

  • 14 един от стадото

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Соваж бейби":

    направо се отъркаляй в калта, ще докараш нова мода и куп последователи. И кръсти модата Маскиран снайперист. Актуална ще е. И нещо от мен, не съвсем, но все пак..Хубавият ат и под скъсан чул /ще/си личи

    Коментиран от #15

  • 15 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "един от стадото":

    Това лято живот и здраве решила съм го да изляза с дъщерята и приятелите и си сложа някой маска като на Boris Brejcha или си скрия лицето с маска като Соваж криминель имаме един рапер за по яко ще гледам цирк имаме си един тр.... ходи с женски дрехи и често чоропгаштника му е скъсан мисля да му направя конкуренция много обичам майтапи тука са вървежни такива видеа за смях ама няма да пиша бъззз да видя психологичната реакция на хората

    Коментиран от #17

  • 16 Идън

    3 0 Отговор
    Ще цитирам Доли Партън-,,Похарчила съм много пари, за да изглеждам толкова евтино,,.

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 един от стадото

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Идън":

    наистина. Не мога си представя Доли Партън по пеньоар на баклави. А какво е казала, за публиката не важи

    Коментиран от #20

  • 19 Таз инфуленцерка

    1 0 Отговор
    Мноу страшна ве, напрау ма уплаши с тоя клюн.
  • 20 Идън

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "един от стадото":

    Въпреки цената си тези ботушки изглеждат евтино и ако са на битака ще отлежат достатъчно време. Били рисувани на ръка- за такава сума човек може да си купи една наистина красива рисунка или гоблен.... да му радва окото.