Last news in Fakti

15 Декември, 2023 07:00 4 258 1

Дневен хороскоп за 15.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Бодри и изпълнени със сила ще са днес Водолеите

Дневен хороскоп за 15.12.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Имате сериозни амбиции да постигнете нещо наистина значимо. Не се разпилявайте в разнищването на подробности, гледайте по-глобално на нещата.

Телец

Каквато и цел да си поставите, нищо не би Ви спряло за осъществяването ѝ. Добре е поне да не сте прекалено сериозни, като се забавлявате.

Близнаци

Хубаво помислете как невероятните Ви идеи могат да се въплатят в нещо значимо. Няма как, ще трябва да се потрудите за материализацията им.

Рак

Не се задълбавайте прекалено в неща, без които можете да минете. Случайно изтървана фраза може тотално да промени деня Ви. Ослушвайте се.

Лъв

Състоянието на финансите Ви е в пряка зависимост от способността Ви да мислите бързо и да решавате на момента. Не търсете грешките в другите.

Дева

Ще държите всичко да е наред и това може да поизнерви обстановката. Важно е да не се нервирате за дреболии; радвайте се на красивите неща.

Везни

Успешно бихте могли да се рекламирате. Не издребнявайте в любовните отношения, това може да Ви струва скъпо. А иначе късметът ще е с Вас.

Скорпион

Ще имате нужда от сигурност и спокойствие, а в същия момент ще се впускате в необмислени действия. Важното е да сте готови да понесете отговорността за действията си.

Стрелец

Днес ще сте необичайно активни, любознателни и най-вече нетърпеливи. Не е ден за сериозни занимания, няма да Ви достига постоянство.

Козирог

Днес ще се тормозите от съвсем прозаични неща, най-вече за пари. Потърсете нестандартен начин да решите проблемите. Вие знаете как.

Водолей

Ще сте бодри, изпълнени със сила и готови да покорите целия свят с идеите си. Ами, просто не се отказвайте, а действайте и няма да съжалявате.

Риби

Ще се чувствате спокойни и уверени, но няма да Ви се иска да Ви закачат. Сериозните разговори ще Ви отегчават. Помогнете на някого просто така.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор
    Благодаря