Last news in Fakti

3 Януари, 2024 10:17 1 331 2

Ето как звездите посрещнаха Нова година (СНИМКИ)

  • звезди-
  • знаменитости-
  • нова година-
  • на плажа

Мадона, семейство Бекъм и Идрис Елба посрещнаха 2024 на плажа

Ето как звездите посрещнаха Нова година (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Звездите продължават да споделят снимки и видеоклипове в социалните мрежи, за да разкажат как е преминала новогодишната им нощ. Така Ирина Шейк публикува кадри от импровизирана фотосесия, направена на плажа: супермоделът се появи в блестяща мини рокля в яркозелен цвят.

Емили Ратайковски също посрещна Новата година в топли условия: тя публикува в Instagram няколко снимки, направени на морския бряг. Близо до океана сега е и Мадона, която отпразнува Нова година с децата и приятелите си.

Семейството на Дейвид и Виктория Бекъм се събра в провинциалната си къща почти в пълен състав - отсъстваше само най-големият им син Бруклин, който заедно със съпругата си Никола Пелц предпочете парти с приятели. Снимката на Бруклин обаче все пак попадна в социалните мрежи на родителите му.

С приятели и роднини отпразнува Нова година и Тина Кунаки: моделът, който тази година скъса с Венсан Касел, сега е на посещение в родната си Бразилия, където прекарва времето си по плажове и партита. Между другото, бившият ѝ съпруг също е там - вече с нова приятелка.

Милиардерът Владислав Доронин и любовницата му Кристина Романова също са на курорт - заедно с приятели двойката почива в Пукет, пише БГНЕС.Обикновено те не публикуват съвместни снимки в социалните мрежи, но този път Кристина публикува няколко снимки с любимия си мъж, от когото има две деца. Семейството на актьора Идрис Елба се присъедини към двойката по време на новогодишните празници.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Олеле

    4 0 Отговор
    Кви звезди ма Божидаро? Звездите са изкарали нова година в космоса,където им е място,тва тук са хора,не звезди!!!
  • 2 Евалла Божидара!

    1 0 Отговор
    Значи Тина Кунаки сега е на посещение в родната си Бразилия, а? Нищо, че е родена във Тулуза, Франция и във вените и тече италианска и африканска кръв - майка й е от Сицилия, баща й е французин от марокански произход.