Last news in Fakti

9 Януари, 2024 10:48 1 426 3

Бри Ларсън се разплака, когато видя Дженифър Лопес (ВИДЕО)

  • бри ларсън-
  • дженифър лопес-
  • първа среща-
  • емоционален момент-
  • сълзи

Емоционалният момент се случи на червения килим преди церемонията по връчването на наградите "Златен глобус"

Носителката на "Оскар" Бри Ларсън сбъдна една от мечтите си да се запознае с любимката си Дженифър Лопес, като по време на вълнуващата им първа среща тя не успя да сдържи сълзите си.

Емоционалният момент се случи на червения килим преди церемонията по връчването на наградите "Златен глобус". Докато Бри даваше интервю пред репортера на тв канала "Entertainment Tonight", към тях се присъедини Джей Ло, която щеше да отговаря на въпроси след нея.

Камерите уловиха всяка една секунда от вълнението на Ларсън, която се просълзи от момента, в който видя, че латино  дивата започва да се изкачва по стълбичките към импровизирания мини подиум и осъзна, че ще се присъедини към тях.

"Боже Господи, ще се разплача. Заради нея пожелах да бъда актриса. Не, ще се разплача", откровено призна Бри, трудно сдържайки сълзите си.

В момента, в който застана само на сантиметри от Джей Ло, актрисата побърза да ѝ сподели възхищението, което изпитва към нея.

"Ти означаваш толкова много за мен. Аз съм ти огромен фен. Гледах "Селена" и заради него поисках да бъда актриса. Винаги си означавала толкова много за мен. Това беше моята мечта. Благодаря ти. Твоята работна етика е невероятна, благодаря ти", заяви Бри, като откровението ѝ видимо развълнува певицата. Лопес, освен че побърза да я прегърне и на свой ред също да ѝ благодари и също се просълзи, пише още dir.bg.

Дженифър пристигна на церемонията "Златен глобус" заедно със съпруга си Бен Афлек, като двойката беше в компанията на близкия му приятел Мат Деймън и неговата половинка Лусиана.

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    8 1 Отговор
    Хахаха...... Холивуд , Моливуд , но и там играят номера от селски вечеринки !
  • 2 БеГемот

    5 0 Отговор
    Идио.ти!Само Путин ша ви опрай...
  • 3 скоро много скоро ще виноправят

    0 0 Отговор
    къв е тоя женчо бари ли е мари ли е ? и това го представяте на хората за модерно а ?