Last news in Fakti

13 Януари, 2024 07:00 3 612 0

Дневен хороскоп за 13.01.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Няма да е най-спокойният ден за Рибите

Дневен хороскоп за 13.01.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Имате усещането, че животът ви е станал доста скучен. Ще се опитате да разчупите рутината като направите нещо ново или пък тръгнете на пазар и купите неща, които са ви абсолютни ненужни. Това не е много мъдро решение, по-добре идете на концерт или на теат

Телец

Днес ще ви е малко трудно да действате, защото всяко ваше действие ще среща съпротива у околните. Можете да промените нещата, само трябва да се опитате да сте по-дипломатични.

Близнаци

Проблемите, които имате, май сами си ги създавате. Иска ви се нещата да са по-екстремни и създаващи силни положителни емоции, но това не се отразява много добре на нервната система. Опитайте да правите нещата по-спокойно.

Рак

Ще сте доста самонадеяни. Това е хубаво по принцип, но не и ако нагрубявате твърде много хората заради собственото си его. Не е зле да преразгледате ценностите си. И може би егото си.

Лъв

Днес избирайте внимателно компанията си. Особено ще сте чувствителни към изказванията на околните. Истината е важна, но не по-малко важно е и кой как ще Ви я разкрие. Бъдете с хора, на които имате доверие.

Дева

Денят не е лош, но е със смесена енергия. Особено благоприятен е за лечение, за изграждане на здравословни навици и изобщи всички дейности, свързани със здравето.

Везни

Ще гледате доста по-практично на света. Ще изпитвате удоволствие от простичките неща в живота. Разходите ви май ще са доста дълги днес, но за това е виновна приятната компания.

Скорпион

Няма да ви остане много време за забавления, ще трябва да действате сериозно и делово. Обърнете по-голямо внимание на храната си - не прекалявайте.

Стрелец

Днес ще се държите и ще изглеждате като мъченици. Не се поддавайте на унинието. Определено виждате нещата по-черни отколкото са. Усмихнете се, винаги има надежда или най-малкото - различна гледна точка.

Козирог

Ще ви тормозят едни въпроси, свързани с взаимността в отношенията. Зимата май ни провокира към доста дълбоки размисли и за да не доведат те до отчаяние, най-добре търсете положителните черти. Връзките са сложно нещо, но ако влагате любов, нещата рано или

Водолей

Днес ще се притеснявате най-вече как ще се справите с парите. Подходете към нещата делово и потърсете нови източници на доходи. Хубав ден за практически занимания.

Риби

Е, няма да е най-спокойният ви ден, но пък ще можете да отхвърлите доста работа. Най-важното е да не допускате притеснения, особено за пари, нещата ще се разрешат по неочакван начин, защо да се тормозите предварително.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА