Last news in Fakti

11 Януари, 2024 12:57 2 295 3

Развод и "Оскар": Никол Кидман разказа през какво е преминала по време на развода с Том Круз

  • никол кидман-
  • том круз-
  • развод-
  • награда оскар-
  • оскар

Когато печели първия си "Оскар", Никол Кидман преминава през тежък развод

Развод и "Оскар": Никол Кидман разказа през какво е преминала по време на развода с Том Круз - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Десетки холивудски бракове завършват шумно и разлъката носи само хаос, скандали и разрушение. Такива примери са Анджелина и Брад, Амбър Хърд и Джони Деп и още. Други пък обратното - приключват тихо, но за сметка на това пораждат интерес десетилетия след края. Такъв е случаят с развода на Никол Кидман и Том Круз.

В началото двамата запазиха дипломатично мълчание, докато актрисата не реши отново да проговори за старите рани. В скорошно интервю за сп. People тя признава, че след като спечелила първия си "Оскар" за филма "Часовете" от 2002 г., вместо да отпразнува с половинка до себе си, е била сама.

"Тогава се борех с неща в личния си живот, но пък от друга страна професионалният ми вървеше толкова добре", обяснява Никол Кидман, която към днешна дата е щастлива в любовта с Кийт Ърбан.

Кидман и Том Круз започват да се срещат през 1990 г., а 11 години по-късно изненадващият им развод идва сякаш като гръм от ясно небе. Сега Кидман споделя: "Прибрах се вкъщи и си поръчах храна. Седях на пода, ядях пържени картофи и бургер и си легнах. Тогава ми стана ясно. Казах си, че трябва да намеря любовта, имам нужда от нея", спомня си Никол пред изданието. Тя също така допълва, че тогава вместо да излезе и да празнува, си е легнала още преди полунощ - грешка, която не би направила сега.

"Ако някога отново спечеля, казвам ви, няма да се прибера вкъщи 24 часа.", категорична е днес.

По време на съвместния им живот Никол и Том осиновяват две деца - Изабела и Конър. След раздялата и двамата израстват в традициите на сциентоложката църква, в която баща им има дълбоки корени и от която е един от най-видните холивудски членове. Заради натоварения график на майка им, те губят контакт с нея, докато растат. Към днешна дата те вече са пълнолетни и водят свой живот - Бела, както я наричат накратко, е на 30, а Конър, на 28 години.

В крайна сметка Никол Кидман открива своята голяма любов. През 2005 г. актрисата се запознава с настоящия си съпруг Кийт Ърбан. Кидман бързо осъзнава, че се е влюбила в дръзкия музикант буквално от пръв поглед. Той също е очарован от фината ѝ красота и иска телефонния ѝ номер, но не бърза да ѝ се обади. Чака цели четири месеца преди да предприеме така важната стъпка.

"Когато ме потърси, си казах, че това е мъжът, за когото се надявам да се омъжа", казва тя пред People. "Вярвах, че той е любовта на живота ми." По-късно двамата вдигат сватба в Австралия и към днешна дата са родители на две дъщери.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    11 1 Отговор
    Га яду ут баницата не рева:)
  • 2 Мъдрият

    8 2 Отговор
    Тия са: "хвани единия - удари другия"!
  • 3 Госあ

    7 1 Отговор
    С две думи, докато каката си търси нова любов, Томи отгледал осиновените деца, които изтормозената не погледнала щото нямала време.