Last news in Fakti

15 Януари, 2024 09:50 1 849 4

6-те най-приказливи зодии

  • зодии-
  • приказливи

Срещали ли сте някога Близнаци, които не са приказливи?

6-те най-приказливи зодии - 1
Снимкa: Shutterstock

Някои хора просто имат дарбата да говорят, което може да се дължи на хороскопа им. Според астролозите има зодиакални знаци, които са по-приказливи и общителни от други. Дали са привлекателни за слушане или просто дразнят е друга история.

Ето кои са най-приказливите зодии:

Овен

Всички знаем, че Овните са истинските лидери на зодиака, което означава, че имат какво да кажат. Те могат да бъдат описани като спонтанни, откровени и открити, но също така егоистични, като същевременно запазващи невинен вид. За разлика от другите зодии, те не се опитват непременно да бъдат център на внимание, а просто вярват, че го заслужават. Представителите на тази зодия обичат да провокират дискусии. Много често може да се случи и да ви лазят по нервите.

Телец

Телците са по-известни с това, че повече наблюдават, отколкото говорят, но цялото им внимателно съзерцание ги кара да осъзнават дълбоко почти всичко. Тъй като имат голям интерес към всички физически неща, от храна до спорт, за които искате да говорите, и са запалени по темата, те са отлични събеседници.

Близнаци

Срещали ли сте някога Близнаци, които не са приказливи? Тези хора са много социални и обичат да изненадват хората с подвизите си. Често се впускат в приключения само в името на това да имат интересна история за разказване. Представителите на тази зодия знаят как да завържат разговор с всеки и ще се погрижат и най-сдържаният гост да се чувства комфортно.

Козирог

Известно е, че Козирозите са невероятно трудолюбиви и успешни хора. Поради своята решителност те често насърчават другите да правят същото. Ако имате приятел или колега Козирог, той вероятно ви повтаря отново и отново какво да правите - най-добрите храни, които да купите, най-добрият начин да се отпуснете и дори най-подходящият начин да намерите приятели. Има обаче причина, поради която те са толкова уверени да ви подкрепят. Това е защото обикновено са прави.

Стрелец

Естествено весели и оптимистични, те винаги търсят нови приятели, с които да споделят истории за последните си приключения. Като естествени екстроверти, те веднага привличат хората. Стрелците са до голяма степен известни като философите на зодиака. Често използват своите вълнуващи преживявания като възможност да говорят с другите.

Представителите на тази зодия обичат да изнасят дълги лекции, да философстват и да спорят. Свободолюбиви и с богато на въображение, те се считат за най-умните в зодиака. Имат много силни убеждения и искат да ги споделят с всички, независимо дали другите се интересуват от това. Техните идеи и мнения може да изглеждат малко странни, но винаги са честни и обикновено разполагат с факти и източници, за да подкрепят това, което казват. Ако се запалят по дадена тема, те няма да спрат да говорят.

Източник: www.vesti.bg


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идън

    3 0 Отговор
    ,, Говори, за да те видя. Ако това което казваш не е вярно- не е хубаво и не е полезно- защо ми го казваш...,,-Сенека
  • 2 хмм

    3 0 Отговор
    Овните понякога говорят повече, отколкото трябва.
  • 3 Обичам

    3 0 Отговор
    Приказливите хора , стига да са беззлобни , и да не товарят с проблеми! С тях е лежерно , приятно , и никога не е скучно !
  • 4 МаДа

    4 3 Отговор
    Овните са най-големите тъпанари в зодиака. Ако нещо им влезе в празните кратуни веднага излиза през устата, ако си затворят устата ще прадят постоянно.
    На второ място заслужено са телците.
    И двете зодии бързат да блеснат с чужди мисли преди да са ги забравили.