Last news in Fakti

16 Януари, 2024 10:16 683 4

Фен на Шакира бе арестуван пред дома ѝ - твърди, че е съпруг на певицата (ВИДЕО)

  • шакира-
  • фен-
  • арестуван-
  • преследвач

Арестът е извършен по-рано миналата седмица, а властите казаха, че Валтие е изпращал куп подаръци по пощата за звездата

Фен на Шакира бе арестуван пред дома ѝ - твърди, че е съпруг на певицата (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Полицията задържа предполагаем преследвач на Шакира пред дома ѝ.

Името му е Даниел Валтие и твърди, че е съпруг на певицата. Той бе арестуван пред имението ѝ в Маями, съобщава Daily Express.

Арестът е извършен по-рано миналата седмица, а властите казаха, че Валтие е изпращал куп подаръци по пощата за звездата.

Стана ясно също, че 56-годишният мъж от Ел Пасо, Тексас, е споделял в социалните си мрежи информация предимно за Шакира. Прекрачил границата, когато решил да се появи пред дома ѝ, където по-късно бил и арестуван. Изданието пише, че след като се явил в съда заявил, че не може да изпълни заповедта да стои далеч от родената в Колумбия певица. "Тя е моя съпруга", били думите му.

Прокурорите обаче поискаха той да бъде задържан или пуснат под гаранция от 50 000 долара. Медията посочи, че в един от постовете заподозреният писал и за това как ще се ожени за певицата и ще стартира бизнес с нея. Споменал и имената на децата ѝ.

"Те ще бъдат осиновени, когато се оженя за Шакира. Ще притежаваме транспортна фирма, ще пеем песни, ще управляваме и ще притежаваме корпорация за производство на дрехи по целия свят", гласи публикацията му.

Валтие има криминално минало, което датира от 1988 г. Бил е арестуван за обвинения, включващи наркотици, нападение и шофиране в нетрезво състояние. Последният му арест е в Ел Пасо през 2019 г. за престъпно посегателство, според данни от затвора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    3 1 Отговор
    На "запада" , и лудите не са им правилно луди ! Има къде по хубави и привлекателни жени , на които да твърдиш че си мъж , ако си луд !
  • 2 Джанифер Лопуш

    0 1 Отговор
    Шакира пак шокира със секира.
  • 3 ИВАН

    1 1 Отговор
    От коя ли махала е тая.
  • 4 Тъно

    1 1 Отговор
    Тази трътла цял живот с една песен. Много неприятна персона. От къде пък и фен се намери на тази леля.