Last news in Fakti

18 Януари, 2024 17:16 2 479 2

Принц Уилям посети съпругата си Кейт в болницата (СНИМКИ)

  • принц уилям-
  • кейт мидълтън

Принцесата на Уелс се възстановява след коремна операция

Принц Уилям посети съпругата си Кейт в болницата (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Британският престолонаследник принц Уилям посети съпругата си Кейт в лондонска болница, където тя се възстановява след коремна операция, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Британските медии съобщиха, че 42-годишната принцеса на Уелс e "добре" след интервенцията, за която няма повече подробности.

От Кенсингтънския дворец обявиха в сряда, че принцеса Катрин е оперирана и се очаква да остане в частна лондонска клиника между 10 и 14 дни. Очаква се тя да се върне към публичните си ангажименти след Великден.

От двореца не съобщиха повече подробности, но заявиха, че състоянието ѝ не е свързано с раково заболяване, отбелязва Асошиейтед прес.

Въпреки че по принцип се радва на добро здраве, Кейт беше хоспитализирана, докато беше бременна заради тежко сутрешно гадене.

Уилям, който е престолонаследник, също отложил някои официални задължения, за да може да отдели повече време на съпругата си и трите им деца.

Малко след вчерашното съобщение, че принцесата на Уелс е настанена в болница, от Бъкингамския дворец обявиха, че на крал Чарлз Трети му предстои да постъпи за лечение на уголемена простата следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана Z

    8 1 Отговор
    Поредният ъпгрейд на Рептилите
  • 2 Тази не ни е никаква

    9 3 Отговор
    И кой го интересува тази никому ненужна новина ? Защо не пишете и за другите хора, които тези дни са претърпели операции ? Те по малко хора ли са от тази принцеса и каква ни е тя на нас ?