Last news in Fakti

22 Януари, 2024 13:56 2 375 7

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем не позволяват на децата си да имат телефони (СНИМКИ)

  • пенелопе крус-
  • хавиер бардем-
  • родители-
  • възпитание-
  • деца-
  • живот

Наследниците на испанските кино звезди нямат достъп до интернет

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем не позволяват на децата си да имат телефони (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Пенелопе Крус краси титулната страница на новия брой на американската версия на списание Elle. Испанската актриса участва във фотосесия на Зоуи Гросман, появявайки се на страниците на изданието в изображения, внимателно подбрани от стилиста Алекс Уайт.

За травмите от детството

Крус говори за последната си филмова роля. За снимките на „Ферари“, където тя играе съпругата на известния бивш състезател Енцо Ферари, актрисата призна, че това е било доста необичайно преживяване за нея, тъй като самата тя много се страхува от шофиране. По-рано писахме, че като дете тя става свидетел на травмиращ инцидент - сестра ѝ Моника е блъсната от кола. Въпреки факта, че всичко завършва добре, този инцидент оставя психологическа травма на Пенелопе. "Тогава бях на осем или девет. Спомням си, че тя носеше червено палто. Времето спря за мен. Беше много травмиращо за мен, защото я видях да губи съзнание", спомня си Крус за списанието.

За семейството

Актрисата разказа и за брака си с нейния любим - испанския актьор Хавиер Бардем, както и отглеждането на двете им деца - 12-годишния син Лео и 10-годишната дъщеря Луна. Според Пенелопе тя е искала да стане майка още като малко момиче. Още от малка е знаела, че майчинството ще стане нейното основно призвание в живота. Сега Крус се опитва да защити децата от влиянието на интернет върху тях. Луна и Лео не само нямат акаунти в социалните мрежи, но и смартфони.

"Когато мозъкът ви е все още в етап на формиране, е толкова лесно да се поддадете на манипулация. Кой ще плати за това? Не нашето поколение, което се научи да използва БлекБери на 25 години. Това е жесток експеримент върху децата, върху непълнолетните“, обясни позицията си Пенелопе.

Тя добави, че никой не се нуждае от TikTok, когато Хавиер Бардем живее в дома ви: „Той пее, той е страхотен танцьор. Може да направи страхотна имитация на Мик Джагър или да имитира разговор между Ал Пачино и Робърт де Ниро. Невероятно е“.

В същото време Пенелопе не отрича, че в бъдеще децата ѝ сами ще решат дали искат да са в светлината на прожекторите: „Те ще решават“.

За тежестта на славата

Самата актриса доста рано осъзна, че славата има както плюсове, така и минуси. Пенелопе си спомня как малко след излизането на първите филми с нейно участие тя се возила в кола с баща си и някакъв човек ѝ извикал от минаваща кола: „Обичам те!“. Буквално пет минути по-късно друг човек извикал: "Майната ти!". „Погледнахме се баща ми и не си казахме нищо. В този момент сякаш видяхме анотация на славата. Цялата тази любов и целия този гняв, дори не знам кое е по-опасно", каза Крус.

За напредването на възрастта

Пенелопе Крус сподели и своите мисли за остаряването. Тя каза, че хората започнали да я питат за възрастта ѝ, преди да навърши 30 години, така че сега това вече не я притеснява. "Тогава бях по-притеснителна. Сега, когато ми остава малко докато навърша 50, в това поне има смисъл. Това, разбира се, е важен етап и е прекрасно, наистина искам да отпразнувам тази дата в компанията на приятели. Да празнувам, че съм жива, здрава, това вече е повод за купон, но когато бях на 25, ми задаваха такива безумни въпроси, няма да повярвате, и поради липса на други техники, отговарях с мълчание. Все още правя това. Когато на червения килим ми крещят: „Обърни се с гръб!", винаги се правя, че не чувам", издава Пенелопе.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 честен ционист

    12 1 Отговор
    Телефоните са за простолюдието.
  • 3 !!!

    4 3 Отговор
    Какви ли са дечицата при тези красиви родители?!

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Политкоректен

    16 1 Отговор
    Умни хора. Изглежда знаят за тези мобилни телефони много неща, които ние не знаем.
  • 5 Хахаха

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "!!!":

    Нали се шегуваш?
  • 6 А вашите деца?

    2 0 Отговор
    Те поне са наясно за какво става на въпрос - не случайно забраняват телефоните на децата си.
  • 7 бутафорен тамплиерски орден

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "!!!":

    Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните. София Лорен