Last news in Fakti

22 Януари, 2024 13:15 1 817 5

Принц Хари и Меган Маркъл изпратили загрижени послания на Кейт Мидълтън и Чарлз III

  • принц хари и меган маркъл-
  • кейт мидълтън-
  • крал чарлз трети-
  • здраве

Преди дни принцесата на Уелс претърпя коремна операция, а на краля му предстои да влезе в болница заради проблеми с простатата

Принц Хари и Меган Маркъл изпратили загрижени послания на Кейт Мидълтън и Чарлз III  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл са изпратили „съобщения за бързо оздравяване“ на Кейт Мидълтън и крал Чарлз III на фона на здравословните им проблеми.

Източник, близък до херцога и херцогинята на Съсекс, каза пред The Mirror, че „кралят и принцесата на Уелс са получили подкрепа от принц Хари и Меган по отношение на тяхното здраве.“

Вътрешният човек също отбеляза, че двойката се е „свързала с двете страни по различни начини, за да предадат своята загриженост и най-добри пожелания“.

Новината идва няколко дни след като 42-годишната Мидълтън претърпя коремна операция, която дворецът Кенсингтън описа като „планирана“ процедура.

Операцията беше успешна и се очаква тя да остане в болница от десет до четиринадесет дни, преди да се върне у дома, за да продължи възстановяването си“, гласи изявление, публикувано чрез Instagram по-рано тази седмица.

Междувременно тъстът на Мидълтън, 75-годишният крал Чарлз III, се очаква следващата седмица да се подложи на процедура за лечение на увеличена простата.

Източници казаха пред Telegraph, че Хари първоначално е научил за здравословното състояние на баща си чрез медиите.

Вътрешни служители в Бъкингамския дворец твърдят, че са се опитали да предупредят всички висши членове на кралското семейство, включително Хари, който се оттегли от ролята си през 2020 г. и се премести в Монтесито, Калифорния, с Маркъл.

Съобщава се обаче, че съобщенията са достигнали до автора на „Spare“ след публичното съобщение.

В изявление, издадено от двореца, се отбелязва, че състоянието на монарха е доброкачествено“.

„Той ще отиде в болница следващата седмица за коригираща процедура“, добави говорителят.

Що се отнася до принцесата на Уелс, тя „едва ли ще се върне към обществените задължения до Великден“, докато се възстановява от процедурата си, според двореца.

Майката на три деца – принц Джордж, 10, принцеса Шарлот, 8, и принц Луи, 5 – се надява да „запази възможно най-много нормалност за децата си."

„Принцесата на Уелс иска да се извини на всички засегнати за факта, че трябва да отложи предстоящите си ангажименти“, обясни кралското семейство в изявление.

„Тя очаква с нетърпение да възстанови колкото се може повече, възможно най-скоро.“

 

Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана Z

    5 0 Отговор
    Английското лицемерие е безгранично.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Съмнение

    4 0 Отговор
    Тази мургавата скoчубрa да не им е направила магии?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.