Last news in Fakti

25 Януари, 2024 09:41 1 796 12

Лилия от "Биг Брадър" отслабва с танци на пилон (СНИМКА)

  • лилия ангелова-
  • биг брадър-
  • танци на пилон

Пловдивчанката лично се похвали в социалната мрежа, че е тръгнала на уроци по пол денс

След като роди преди повече от пет години, брюнетката всячески се опитваше да влезе във форма

Лилия Ангелова, по-известна като Клюкарката от предаването „Папараци“ най-после е намерила начин как да отслабне.

След като роди преди повече от пет години, брюнетката всячески се опитваше да влезе във форма, но все имаше няколко излишни килограма.

От известно време насам обаче е намерила нов метод, с който да топи килцата и това е т.нар. пол денс или танци на пилон.

Лилия от "Биг Брадър" отслабва с танци на пилон (СНИМКА)

Преди няма и седмица, пловдивчанката лично се похвали в социалната мрежа, че е тръгнала на уроци по пол денс. Тя дори не се посвени да публикува кратко видео от спортната зала, където се вижда как се завърта на пилона и то напълно разсъблечена, а за фон си бе пуснала култовото парче на Джо Кокър You Саn Leave Your Hat On. Така за всичките ѝ последователи лъснаха видимите несъвършенства на фигурата ѝ. Въпреки това показва, че не ѝ пука от пухкавите форми, с които явно е привикнала през годините.

Най-вероятно красавицата се надява, че с новото си занимание ще успее да стегне фигурата си, защото с танците на пилон се изразходва много енергия, като това спомага да се топят мазнини.

Ангелова, чиято слава изгря след участието ѝ в „Биг Брадър“ избяга от публичното пространство през последните години, като единственото място, на което може да я видите е страницата ѝ в Инстаграм. Там често прави лайфове като влогър и говори по най-различни теми, като например „Методът, който променя животи“, „Как да планираме годината си правилно“ или „Екзотични дестинации, релаксиращи и активни почивки, интересни места за посещение и как да ги планувате правилно. Не пропуска и да покаже как се разкрасява, подлагайки се на всевъзможни процедури.

През миналата година Лили чукна 42 години, които определено не ѝ личат.

Източник: www.flagman.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдурко

    11 0 Отговор
    Колко на час?

    Коментиран от #9

  • 2 Баровец

    11 0 Отговор
    Вярно е , и около моя пилон е отслабвала !

    Коментиран от #6

  • 3 кастроли

    11 0 Отговор
    Тази Лилия от "Биг Брадър"няма ли домашен адрес,"Биг Брадър" не й е рожденното място,за да е оттам. Отслабвала с танци на пилон. Отслабва,като не яде много мазни храни.Пилонът не е толкова отслабвателен. Ако беше така,щяхме да пренасочим пълните хора към него.
  • 4 Трол

    6 1 Отговор
    Помня я с това, че беше една от участничките, които правиха секс в къщата.
  • 5 Щукар

    3 1 Отговор
    Да прави секс,няма геля,жените обичат секса,другаде е проблемът. Трябва повече хора в България да се занимават със спорт и разходки сред природата. България е малка,но е много красива.
  • 6 Коко Джъмбо

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Баровец":

    Кви пари иска за джиджи-биджито?
  • 7 ха ха

    12 0 Отговор
    С какви глупости само си пълните страничките.Тази е известна с това,че с един празноглавец като нея се надлъгваха в пошло предаване и после тя разведе дърт кръчмар и го ожени за себе си.Сега е в клетка,но с пари.
  • 8 Ко речи?

    5 0 Отговор
    Става, особено, ако е кожен...
  • 9 Ко речи?

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мъдурко":

    На теб и 5 минути са ти много.
  • 10 Мишо

    9 0 Отговор
    Грозна снимка на мазна табуретка. Красавица пък чак никога не е била. Безмозъчна да.
  • 11 То няма лошо

    2 0 Отговор
    Но тази пОткавелка да не събори пилона и да го изкриви...
  • 12 Мира

    1 0 Отговор
    Тази е много жалка и тъпа...