Last news in Fakti

29 Февруари, 2024 11:57 2 464 7

Кой ще бъде новият водещ на Биг Брадър?

  • водещ-
  • биг брадър-
  • ники кънчев-
  • мон дьо-
  • алекс сърчаджиева

Всички се питат кой ще заеме мястото на Ники Кънчев, който се завърна в "Стани богат" по bTV

20 години след премиерата си в ефира у нас и 6 години след излъчването на последния си сезон, Big Brother се завръща в Нова телевизия, но не е ясно кой ще го води.

Емблематичното лице на шоуто - Ники Кънчев, неотдавна се премести в bTV, за да бъде водещ на шоуто, което го направи телевизионна легенда - "Стани богат". Това означава, че Ники отпада като възможността за водещ на първото риалити шоу в българския ефир - Биг Брадър.

В Нова в момента се обмислят всевъзможни варианти за негов заместник. Засега като фаворити се очертават двамата души - Мариан Станков - Мон Дьо, който вече бе водещ в сезона на VIP Brother и актьора и певец Владо Михайлов, който в момента е част от "Като две капки вода".

Друго спрягано лице е Ненчо Балабанов, който обаче все още не е получил дори покана за кастинг.

Форматът Big Brother досега е имал цели 22 сезона у нас в различни варианти - стандартният, в който в къщата на Големия брат влизат непознати за широката публика участници, VIP Brother за звезди и "Ол старс" за участници от различни риалити предавания. Зад всички тях тогава стоеше Нико Тупарев, но от тази година нещата се променят.

Продуцент вече ще бъде Краси Ванков и е логично той да избере водещ от собственото си обкръжение - някой, с когото работи от години. В медийните среди са леко скептични, че Ванков ще може да се справи със задачата да организира зрелищен сезон на риалити шоуто - най-малкото защото няма опит за такива мащабни продукции.

Интересното е, че в Нова ТВ вече от няколко седмици тече кастинг и за набиране на кандидати и за друго хитово риалити - "Игри на волята". По традиция то се излъчва през есента, което означава, че Биг Брадър ще се излъчва чак следващата пролет. Другият вариант е да пуснат възроденото риалити след финала на "Игрите" - през декември и януари, или да го изтеглят преди екстремното предаване - в края на лятото. Не е изключено обаче и да го отложат чак за следващата пролет, пише "България Днес".


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Що ни

    7 1 Отговор
    Занимавате с глупости?
  • 2 родител

    11 1 Отговор
    Няма по голяма гнус от тази повър---ня !! Да се сезира СЕМ , и тотална забрана !!
  • 3 Закон за видеонаблюдението

    3 0 Отговор
    А Рачков (говори бай Брадър), зает ли е?
  • 4 хъхъ

    4 1 Отговор
    С нищо не могат да ни изненадат великите БГ продуценти. Или ще е Рачков, или Краси Радков, а може и безработния Цитиридис.
  • 5 Емо Каменов от Монтана

    2 2 Отговор
    Здравейте! Аз съм хубав, добър, приятен човек, познавате ме всички, така че с мен ще ви е весело.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 антиреалити

    1 0 Отговор
    малийй голем дерт ми беше кой ке биде