Last news in Fakti

28 Януари, 2024 09:20 1 402 17

Кралица Камила посети крал Чарлз в болницата (СНИМКИ)

  • кралица камила-
  • крал чарлз трети-
  • посещение-
  • болница

Тя прекара около три часа в частната болница в центъра на британската столица

Кралица Камила посети крал Чарлз в болницата (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Британският крал Чарлз Трети бе посетен вчера от съпругата си в болницата, където бе приет вчера за планирано лечение на уголемена простата, предаде ДПА.

Кралица Камила пристигна по обед със синьо "Ауди" в Лондонската клиника. Тя прекара около три часа в частната болница в центъра на британската столица, където казала на хора, че 75-годишният монарх "е добре".

Това е второто посещение на Камила в Лондонската клиника, откакто тя придружаваше Чарлз при приемането му в болницата в петък сутринта.

Междувременно Кейт Мидълтън, съпругата на британския престолонаследник принц Уилям, е настанена в същата болница вече 12 дни, след като се подложи там на планирана коремна операция. Британският крал е посетил снаха си в болничната ѝ стая, пише още БТА.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ломския

    14 2 Отговор
    Това не е Камила а е дръглива кобила,да убият Даяна за власт.

    Коментиран от #5, #7

  • 2 д-р цветеслива злобната

    5 0 Отговор
    Трябва ли да се радваме,че еди кой си е добре???
  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 1 Отговор
    Камила НЕ Е кралица ‼️
    Кралицата е ПРЯК НАСЛЕДНИК на трона , а тя НЕ Е такава‼️

    Коментиран от #8

  • 4 айде и този ну е време

    6 0 Отговор
    тоз няма ли вече да рита камбаната ?
  • 5 не я убиват за власт

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ломския":

    убиват я защото отказва да следва тяхната политика на войни кражби геноцит измами и задкулисни зверства …виждат заплаха от в бедеще време когато дъртата се сгромоляса че ще обърка плановете на сатаните

    Коментиран от #17

  • 6 Тц тц тц

    8 0 Отговор
    Странно съвпадение...горе долу по едно и също време се разболя с Лой Остин.Това да не би да се предава по някакъв странен начин докато са на някакви острови?И двамата са от сектата,която подкрепя съкращаването на населението и подкрепят извращенията над непълнолетни.
  • 7 РЕАЛИСТ

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ломския":

    Да бе, да. Сигурно кралицата накара Даяна първо да заживее с пакистанския доктор, а после с египтянина Емад Ел-Дин Мохамед Абдел, по известен , като Доди Фаед. Кралицата сигурно ѝ каза да иде с него в хотел Риц в Париж и после да не си сложи колан в колата. Я не ставайте смешни с тези конспиративни теории.
  • 8 РЕАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Официално Камила стана кралица консорт след смъртта на Елизабет Втора, в поканите за коронясването обаче вече бе с титлата Кралица. За онаследяването англичаните си имат друг закон от 1689 Bill of Rights

    Коментиран от #9

  • 9 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "РЕАЛИСТ":

    Точно така
    Официално Камила стана кралица консорт❗
    Те и у нас всеки черпак се пише ШЕФ,
    а всеки с фирмичка - ПРЕЗИДЕНТ ❗

    Коментиран от #10

  • 10 РЕАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Кралица Консорт е титла на съпругата на Краля, който е на власт. Има пи право същият , като на съпруга си ранг и статус. Тя е женски еквивалент на кралската власт. Единствено няма политическите и военни права на краля, освен в случаите , когато изпълнява ролята на регент при не пълнолетни наследници. Това означава, че ако се случи нещо на Чарлз, Уилиям и Хари, тя ще бъде кралица до пълнолетието на децата на Уилям.

    Коментиран от #16

  • 11 Ами...

    0 0 Отговор
    И те са хора, и те боледуват и тях хи боли. А пък за Даяна, четох, че тя изобщо не е подозирала с какво се захваща като се жени за Чарлз. Освен това, тя явно не е била толкова хрисима, колкото я описват. Всъщност е била доста палава и жизнена млада жена. Жалко за смъртта й. Не вярвам да са я убили.

    Коментиран от #12

  • 12 РЕАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Ами...":

    За кой ли път го пиша. От малка Даяна са я готвили за бъдеща принцеса. Тя е от родът Спенсър, които се смятат за истинските наследници на трона, щото сегашния монарх е от немският род на Батенберг. Женитбата цели да сроди двете династии и да се сложи точка на спора.
  • 13 Йорго

    0 0 Отговор
    И Божидара беше там ?! Пълна деградация !
  • 14 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    1 0 Отговор
    То за това липсваше една от камилите в зоопарка.
  • 15 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    1 0 Отговор
    Иска да знае как му е простатата . Нали за това е там.
  • 16 Ако се случи

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "РЕАЛИСТ":

    Нещо на Чарлито големият му син поема.
  • 17 Убиха я

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "не я убиват за власт":

    Когато тръгна да се развежда и се хвана с египтенина. Забременя от него но най-вече от страх да не тръгне да приказва че Харито не е от Чарлз.