Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 07:00 3 878 0

Дневен хороскоп за 14.02.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста страстен е този свети Валентин за Телците

Дневен хороскоп за 14.02.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Интересен, артистичен и различен ще е този св. Валентин за вас. И как иначе, щом вие участвате. Виното може да е в повече, но любовта трябва да една.

Телец

Доста страстен е този св. Валентин за вас. Гледайте да не изпадате в крайности, че не се знае докъде ще доведе това. Рискът ви привлича неудържимо, но трябва ли да въвличате и любимия си човек.

Близнаци

Вие наистина ще сте невероятни и неповторими на този празник, просто най-добрите. И не ви е нужно вино, за да сте такива, вие сами по себе си сте достатъчно амбициозни, но главното - влюбени.

Рак

Може да е купен отвън този празник, но си е празник, а какво по-хубаво от това. Вие може да го направите приказен, различен и неповторим, просто не се увличайте в мечти, а действайте.

Лъв

Този празник ви изглежда доста измислен, но вашата природа не ви позволява да заобиколите просто така един празник, дори да не го почитате. Благодарение на вас ще цари въодушевление и истинско празнично настроение.

Дева

Любовта е винаги в сърцето ви, така че не ви трябва празник, за да я демонстрирате. Но днес можете да направите нещо различно. Нали разнообразието е солта на една връзка.

Везни

Хубав ден, но не карайте любовта да минава единствено през стомаха, има толкова други места откъдето да мине. За вас е важно да има материален израз на чувствата, но дали и партньорът ви мисли същото...

Скорпион

Доста емоционално ще подхождате към всичко днес и така може да провалите целия празник. Опитайте да не правите сцени и да не намесвате минали връзки точно днес. Просто се обичайте и изкарайте една незабравима вечер заедно.

Стрелец

Днес е ден за духовни и научни занимания. Дори да не ви остане време за това от домакинстване и разни други досадни грижи, можете да пофилософствате кое е определящо битието или съзнанието или пък какъв празник е днес.

Козирог

Интересен ден. По странен начин ще покажете любовта си по повод на празника на влюбените. Важното е, че имате добри намерения и този път те ще ви заведат на правилното място.

Водолей

Ще търсите оригинални начини за празнуване на този вече така тривиален празник и точно с това ще сте интересни и забавни, а това си е вашата цел, нали?

Риби

Обективността в преценките ще ви е критично необходима, ако искате да се измъкнете от хаоса, в който ви се струва, че сте изпаднали.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА