Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 10:15 1 367 3

Брад Пит и Инес де Рамон се появиха заедно на филмовия фестивал в Санта Барбара (СНИМКИ)

  • брад пит-
  • инес де рамон-
  • влюбени-
  • двойка-
  • светско събитие-
  • филмов фестивал

Двойката вече не крие любовта си

Брад Пит и Инес де Рамон се появиха заедно на филмовия фестивал в Санта Барбара (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Брад Пит и приятелката му Инес направиха рядка публична изява като двойка.

60-годишният актьор и дизайнерката на бижута, която е с 27 години по-млада от него, присъстваха на събитие, част от Международния филмов фестивал в Санта Барбара, на което Брадли Купър беше отличен с наградата за "Най-добър актьор на годината", посочват световните медии.

Двойката не се появи на червения килим, но влюбените седели един до друг в театър "Арлингтън" - точно зад Брадли и Кери Мълиган. Според очевидци двамата се чувствали добре в компанията си и се забавлявали.

Иначе Брад е бил поканен не само като гост на събитието, но се е качил и на сцената, за да връчи наградата на своя колега и близък приятел Купър. Същевременно актьорът се е пошегувал, че се е съгласил да направи това в името на "безплатното" пътуване до Санта Барбара.

"Изглеждаше в добро настроение, когато се качи на сцената", потвърди източник пред лайф таблоидите. И по негови думи в края на събитието Пит и половинката му си тръгнали хванати за ръце.

Връзката на Брад с Инес е първата му сериозна връзка след развода му с Анджелина Джоли през 2019 г., припомня dir.bg. Вече не чак толкова новата двойка отдавна не се крие от папараците, напротив - пътува заедно и често ходи на срещи, без притеснение, че някой би ги забелязал. Междувременно много медии коментират, че актьорът имал сериозни намерения към дизайнерката. Наскоро таблоидът In Touch съобщи, че мислят за дете.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    2 0 Отговор
    Поздравления
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БАЙГАНЧО

    3 0 Отговор
    Най-готин си е и преди и сега , дано му излезе късмета с нея. Да е жив и здрав дълго да ни радва от екрана, честито..!!!