Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 12:32 761 2

Уил Смит ще играе ветеран от войната в Ирак

  • уил смит-
  • актьор-
  • драма-
  • военни-
  • военен филм-
  • ветеран-
  • ирак-
  • роля

Криминалният трилър е базиран на книгата "Дяволи в изгнание" от 2010 г. на Чък Хоган

Уил Смит ще играе ветеран от войната в Ирак - 1
Снимка: Shutterstock

Уил Смит ще изиграе главната роля в криминалния екшън "Sugar Bandits" - филм, базиран на книгата "Дяволи в изгнание" от 2010 г. на автора Чък Хоган, предава dir.bg.

55-годишният носител на "Оскар" ще се превъплъти в образа на ветеран от войната в Ирак на име Нийл Мейвън, който създава съюз с други военни, насочен срещу търговията с наркотици в Бостън, информира Variety. Изданието съобщи още, че сценарият на криминалния трилър е писан от самият автор Хоган, а филмът ще бъде представен на Европейския филмов пазар.

Проектът, в който участва Смит, е вторият му по-сериозен ангажимент след съвместната му работа с Антоан Фукуа през 2022 г. по снимките на "Еманципация". С него той се завърна в киното след шамара, който удари на Крис Рок на наградите "Оскар" по-рано същата година. Припомняме, че шегата, която го предизвика, бе от страна на комикът, който се подигра на съпругата му Джейда за това, че няма коса.

Впоследствие Уил Смит се извини многократно за инцидента и подаде оставка от Академията за филмово изкуство и наука, преди да му бъде наложена 10-годишна забрана да участва в церемониите по връчване на наградите Оскар. В извинението, което поднесе през юли 2022 г. в онлайн клип, актьорът заяви, че съпругата му "няма нищо общо" с шамара, който зашлеви на Рок.

"Съжалявам, Крис, за поведението ми тогава, беше неприемливо. Насреща съм, когато си готов да разговаряме", гласеше част от извинението на Уил.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 покруса

    4 0 Отговор
    Пак тъпотии! Взеха много да се кланят на трите шестици. Но нали УСА-та уж са католици?!
  • 2 Родител 6

    6 0 Отговор
    ЦрънРамбо ще играе.Или по-точно казано и доказано ще играе един от убийците на половин милион иракски деца.