Last news in Fakti

18 Февруари, 2024 07:00 3 400 2

Дневен хороскоп за 18.02.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Лек и приятен ден за Лъвовете

Дневен хороскоп за 18.02.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Един от чудесните дни на февруари, време и за нови неща, и за нови украшения. Бъдете великодушни и щедри, защото именно това кара душата да пее.

Телец

Хубав, устойчив ден, подходящ за всякакъв тип дейности, свързани с дома и грижата за околните. И най-вече - бъдете майка сами на себе си.

Близнаци

Денят е чудесен и носи много блага в себе си. Важното днес е да не се пилеете, да не скачате от едно нещо на друго. Фокусирайте се, макар и за кратко. Формулата днес е фокус и бързина, бъдете като лазерен лъч.

Рак

Не бъдете праволинейни, потопете се в събитията, в изживяванията и просто наблюдавайте. Енергията е добра и благодатна сама по себе си, но вие сте тези, които могат да я изпитат и назоват.

Лъв

Лек и приятен ден. Ден, в който любовта, която сте дали, ще се върне към вас по най-невероятни начини. Как да не празнуваш живота…

Дева

Ден, в който бихте могли да получите точната информация, която ви е нужна, за да постигнете целта си. Има опасност да се разсеете или да се разпилеете в различни посоки, внимавайте с това.

Везни

Ден за осъзнаване на случващото се. Застанете пред истината и имайте доблестта да я приемете каквато е без обвинения и разочарования, а като част от пътя, като ценна опитност и дори като трофей.

Скорпион

Колкото и да се дразните на другите, това няма да ги промени, това ще промени вас. Осъзнайте гнева и раздразнението си и приемете ситуацията каквато е, това се нарича мъдрост.

Стрелец

Не се борете срещу съдбата си, а я наблюдавайте и се понесете по вълните ѝ. Дори може и сърф да покарате. Знаете, че късметът винаги ще бъде с вас.

Козирог

Само вие сте в състояние да сортирате, подредите, сложите в ред и организирате в система напълно различни неща, хора, дейности. И макар официално да е ден за почивка, умът никога не спира.

Водолей

Никога не забравяйте, че мечтите трябва да са големи. Човек трябва да може да порастне с тях и в тях. Бъдете смели и не спирайте да мечтаете.

Риби

Когато човек постигне нещо - вече има резултат, но сякаш губи ентусиазъм. В крайна сметка едно умира, за да се роди друго. И все пак не спирайте да се стремите и да действате. Хубав ден за нови начинания.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.