Last news in Fakti

18 Февруари, 2024 12:42 2 124 4

Жизел Бюндхен - лудо влюбена в треньора си по джиу-джицу Хоаким Валенте

  • жизел бюндхен-
  • лудо влюбен-
  • треньор-
  • джиу джицу

Двамата са били забелязани да се целуват в Деня на влюбените

Жизел Бюндхен - лудо влюбена в треньора си по джиу-джицу Хоаким Валенте - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Приятели на бразилския модел Жизел Бюндхен твърдят, че отношенията с новото ѝ гадже се развиват с много бърза скорост, а самата тя била лудо влюбена в него.

43-годишният супермодел е прекарала празника Свети Валентин в компанията на инструктора по джиу-джицу Хоаким Валенте, като двамата били забелязани да се целуват в нейния квартал в Маями, споделят свидетели пред изданието Page Six, предава dir.bg.

"Те са много влюбени", казал близък на Бюндхен и Валенте, въпреки че супермоделът и до днес предпочита да отклонява въпросите, свързани с тяхната връзка.

Преди време красавица разказа пред Harper's BAZAAR, че първоначално завела децата си в студиото на Валенте с надеждата, че ще могат да научат някои умения за самозащита, въпреки че скоро тя е поискала собствени уроци.

Слуховете за връзка помежду им се засилиха след като Хоаким беше забелязан на многобройни пътувания, които Жизел и децата ѝ предприеха до Коста Рика, както и покрай срещите им в Бразилия, откъдето и двамата са родом.

"Те се виждат дискретно от лятото", каза тогава запознат, макар че се говореше, че двамата се срещат още по-отрано, тъй като тя за първи път беше попитана за слуховете през март 2023 г.

"Мисля, че в този момент, за съжаление, тъй като съм разведена, съм сигурна, че ще има всякакви опити да ме свържат с когото и да е", отговори тогава тя. Все пак Жизел не пропусна да похвали Хоаким и братята му Педро и Гуи, които управляват студиото по джиу-джицу Valente Brothers, което тя и децата ѝ посещават. "Много съм благодарна, че ги познавам, защото те не само ми помогнаха и помогнаха на децата ми, но ми станаха страхотни приятели, особено Хоаким", каза Бюндхен. "Той е нашият учител и, най-важното, той е човек, на когото се възхищавам и на когото вярвам. Толкова е хубаво да имам такъв вид енергия, да имам и децата си около този тип енергия."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Демократ

    2 1 Отговор
    А госпожица Найденова кога ще си сложи хълката
  • 2 Тото 1 и Тото 2

    3 2 Отговор
    Може ли да се каже същото и за бат Бойко с мис Бикини ? Явно ще да е тъй , щом като й е харизал цяла КЪЩА , барабар с БУТИК и то не къде да е в в Барселоната ! За да й даде таз недвижимост , първо трябва ББ да е взел и то много да е взел ! Питаме го , а той се сърди и прави , че не разбира , което още повече вдига съмненията !
  • 3 доктор ОХ боли

    3 0 Отговор
    Някой , някога , някъде виждал ли е наший вожД Бойко да цАлува някоя мома , девойка , женица или булка ? Ако НЕ Е обратен , значи го прави , но на скришни места ! Защо ли ? От какво се плаши ? Че прави нещо нередно ли ? Пък....да не се е замонашил , в името на това да води България напред в тез тежки и изнурителни времена ! Да пести силите си , да не се хаби по женски истории , а да гори енергия САМО за ПОЛЗУ РОДУ ! ? Кой знае ?
  • 4 Юрдек № 1

    1 0 Отговор
    Поредните дрънканици, за да се шуми около тези "звезди". Има ли някой, който да се вълнува въобще от тях?