Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 15:58 2 014 5

Една двойка ще отпадне още в първата вечер на "Dancing Stars"

  • dancing stars-
  • танци-
  • шоу за танци-
  • отпадане-
  • елиминации

Звездните участници и техните партньори в шоуто ще танцуват на внушителна 360-градусова сцена

С висок адреналин, виртуозни изпълнения и неочаквана развръзка стартира „Dancing Stars“ на 20 февруари, вторник, от 20.00 часа на живо по bTV. На дансинга ще излязат 16 красиви и елегантни танцови двойки, но още същата вечер една от тях ще отпадне, въпреки че едва се е докоснала до бляскавото шоу.

Решението кой да остане в предаването и кой да се сбогува с него ще бъде трудно, но неизбежно. То ще бъде взето след оценките на професионалното жури и вота на зрителите. Гласът на публиката ще има 50% тежест при класацията, а линиите за гласуване ще бъдат отворени още в първите минути.

Вече са ясни спиращите дъха танци, в които състезателите в „Dancing Stars“ ще се впуснат - валс, фокстрот, ча-ча-ча и самба. Освен да следват хореографията и да не излизат от ритъм, двойките ще трябва да демонстрират артистичност пред безкомпромисното жури в лицето на добре познатите Илиана Раева и Галена Великова, и на новите лица на съдийската скамейка - Франциска и Томас Папкала. Всички участници ще бъдат наблюдавани и оценявани под прожекторите на внушителна 360-градусова сцена, впечатляваща със своя мащаб и светлини.

Броени часове преди началото на „Dancing Stars“ напрежението е огромно. Звездите се готвят да влязат в трудна роля - някои от тях ще трябва да водят, а други - да следват своя партньор на дансинга. В следващите месеци те ще получават и критика, и аплодисменти, ще търсят своя стил, ще импровизират и, най-вече, ще се забавляват както никога досега.

Освен танцово състезание на високо ниво, „Dancing Stars“ обещава смях и отлично настроение за цялото семейство, сериозен принос за които ще имат водещите Краси Радков и Алекс Раева.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Азиим

    4 1 Отговор
    Кой ги гледа тез бози?

    Коментиран от #3

  • 3 Българин

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Азиим":

    Абе не ги гледаме , ама ги коментираме ! 😉

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.