Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 11:48 1 094 2

Марк Уолбърг се появи на интервю с кръст на челото (ВИДЕО)

  • марк уолбърг-
  • вяра-
  • католик-
  • кръст

Aктьорът е ревностен католик

Марк Уолбърг се появи на интервю с кръст на челото (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Марк Уолбърг е присъствал на литургия в църквата, преди да се появи в различни сутрешни токшоута в Ню Йорк. Това се вижда от пепел, поставена във формата на кръст на челото му.

52-годишният актьор, който е ревностен католик, участва в християнската традиция, която отбелязва началото на свещения сезон на Великия пост, преди да се появи в "Добро утро, Америка".

В допълнение към промотирането на предстоящия си филм, Arthur the King, който излиза следващия месец, той работи усилено по популяризирането на своето приложение, Hallow, което предлага аудио-напътствани сесии за медитация, за да помогне на потребителите да развият вярата си и да намерят мир в Бог, пише още NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Католик, матолик

    1 1 Отговор
    Човека е върл фен на нашия Гришо.
    Значи е наш човек.

    Коментиран от #2

  • 2 ЕЛЛИН

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Католик, матолик":

    По скоро езичник или пък основоположник на някаква нова секта !? Никъде в Свещеното Предание и Свещеното Писание не се споменава думата медитация ! Камо ли като метод за развиване на вяра .
    И в Юдаизма и в Християнството противоположно медитацията се определя като един вид метафизическо самоубийство , отделяне от Бога !