Last news in Fakti

5 Март, 2024 18:15 1 218 4

Стана ясно кога Кейт Мидълтън ще се завърне за първия си официален ангажимент

  • кейт мидълтън-
  • операция-
  • публична изява

Принцесата на Уелс ще се завърне на 8 юни за първия си официален ангажимент след операцията

Стана ясно кога Кейт Мидълтън ще се завърне за първия си официален ангажимент - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Принцесата на Уелс Катрин ще участва в традиционния военен парад, организиран на 8 юни за рождения ден на британския монарх, предадоха АФП и АП, цитирани от БТА.

Това е първият ѝ потвърден официален ангажимент след коремната операция, която съпругата на престолонаследника принц Уилям претърпя в средата на януари, съобщават от Министерството на отбраната.

Принцесата на Уелс Катрин не беше виждана публично от Коледа, преди в понеделник вечерта американски медии да публикуват нейна снимка, направена в близост до Лондон. На нея съпругата на британския престолонаследник е в автомобил, управляван от майка ѝ Карол Мидълтън.

Британските медии, които съобщиха за появата на Кейт на публично място, не публикуваха нейни снимки.

По време на парада през юни принцесата на Уелс Катрин ще направи преглед на войниците, според информацията, публикувана на сайта на британската армия.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щом

    5 1 Отговор
    чак след половин година ще се появи пред обществото , вероятно нещата след операцията са сериозни и не изключвам да е с колостома......
  • 2 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    5 1 Отговор
    Коя е тази ????
  • 3 😈😈😈😈

    7 0 Отговор
    Не съм поданик и не не ме интересува !!
  • 4 Войник

    1 0 Отговор
    По време на парада през юни принцесата на Уелс Катрин ще направи преглед на войниците, според информацията, публикувана на сайта на британската армия.

    Какъв преглед?