Last news in Fakti

6 Март, 2024 17:15 2 452 21

Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник

  • любовен триъгълник-
  • връзки-
  • изневяра-
  • отношения

Ето за какво не бива да си затваряме очите

Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник - 1
Снимка: Shutterstock

В любовта невинаги попадаме на партньор, който е достатъчно лоялен към нас. Лоялността във връзката може да се изрази по много начини и да бъде предадена по също толкова много начини. Изневярата може би е най-голямото предателство между двама души. Още докато връзката се развива може да има някои знаци, че мъжът до нас е склонен да изневерява.

Тогава може и да не им обърнем внимание. За какво не бива да си затваряме очите? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник и то не по наше желание?

Промяна в предпочитанията

Това се отнася за всяко едно нещо, от храна, до филми, стил на обличане, интимности. Няма нищо лошо в това да опитате нещо ново заедно или партньорът ви да е решил да въведе определени неща за себе си. Но ако промените са много неочаквани и радикални, тогава може би това са просто предпочитания, които вашият любим човек е възприел от някой друг. Когато човек се влюби, обменът на интереси и хобита става лесно.

Станал е необичайно внимателен

Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, обаждания, признания и т. н., но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите дали той не крие тайна любовна връзка. Обикновено гузните мъже действат по този начин, за да поправят чувството на вина.

По време на спор той дава идея да се разделите

Начинът, по който спорите с любимия човек и преминавате през конфликтни ситуации, също е нещо, което може да ви подскаже, дали той не води паралелна любовна връзка.

Ако в миналото кавгите ви са завършвали в мирен и спокоен разговор, след който всички недоразумения са били решени, но сега те започват да се повтарят често и освен това чувате фрази като „Хайде да се разделим, щом смяташ така! или „Ако нещо не ти харесва, можеш да си намериш нов партньор, да се изнесеш!“, то това е сигнал, че нещо не е наред.

Осъжда други хора, които изневеряват във връзките си

Партньорът ви остро осъжда други хора, хванати в изневяра? Това е един вид защитен механизъм, който се използва така, че дори да нямате съмнения, че на вас ви се изневерява, никога да не се съмнявате в другия, тъй като ви е показал, че това за него е неприемливо. Следователно, ако човек е много емоционален в осъждането на някой предал доверието на партньора си, може би самият той не е толкова честен.

Внезапни промени във външния вид

Обръщане на повече внимание на визията, създаване на нови навици, полагане на повече старание дори в сравнение с времето, когато сте се влюбили, пише az-jenata.bg. Малко вероятно е мъж, който е живял със същото темпо и с определени навици в продължение на много години, да промени нещо, освен ако има любовна връзка.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 АРЕС Z

    8 2 Отговор
    Плъх,плъх,плъх,възмездие ще има !!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пиер Квадрат

    7 1 Отговор
    Важното е кои други фигури могат да се впишат в кръга, може да не само триъгълник.
  • 5 Сорос

    5 1 Отговор
    Плъх,плъх обаче евтин и послушен,като го употребя ще го изхвърля хахаааааааа.
  • 6 Дааа

    11 3 Отговор
    Ако си Шехерезада Бойкикев и се лигавиш в скута на пеевски, а атанасов надзърта ревниво скрит зад крака на масата, значи си триъгълно ЛГБТ!
  • 7 Защо говорите за мъже?

    18 6 Отговор
    Като жените са тези, които изневеряват по-чест. Три пъти е по-голяма вероятността жена да изневери от мъж. Защо изневярата се свързва с мъж? La donna e mobile - Жената е непостоянна. Не съм чувал "мъжът е непостоянен".
  • 8 Ехото...

    8 2 Отговор
    Много съм ви говорил за истински признаци , не като описаната обща култура , затова ще ви кажа друго. Мисля , че всеки човек е бил част от любовен триъгълник ( и повече ) , но не всеки знае за това ! Човешкото любопитство изключва други начини на мислене !
  • 9 Но Мърси

    7 4 Отговор
    Винаги Вярвайте на интуицията си! Ако имате дори и най- малки подозрения, то нещата са сериозни! Контролирайте се и проверявайте! Има съвременни средства, микро-камери,аудио устройства,g рs , спай програми- и..не приемайте никакви извинения, обяснения и т.н!

    Коментиран от #14

  • 10 Идън

    3 2 Отговор
    Всяко отклонение от правата превръща,,Вятърът на промяната,, в ураган на разрухата-
  • 11 Най

    9 0 Отговор
    Наивно е да се мисли , че някой може да контролира всичко , и то , през цялото време ! Животът е това , което ти се случва , докато си правиш планове !

    Коментиран от #12

  • 12 козирок

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Най":

    Ма защо трябва да го контролираш- следиш- снимаш... остави го на лъвицата да го изяде... Даже дрехите в куфара и да ги носи при нея. Сменяш патрона на бравата и адио аморе мио.

    Коментиран от #18, #19

  • 13 тома

    2 2 Отговор
    Най новия любовен триъгълник е ристьо мамута и парапета пиейки мазно турско кафе без дрехи
  • 14 ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Но Мърси":

    Твоето е болестно състояние, но аз отдавна знам, че сте пациенти...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Николай кашуто

    1 2 Отговор
    На тия тримата нигерийци където пръснаха на керката смокинята ши им подара една кафе машина от 58 бона и 100 кила кафе нова бразилия, за туй дето пръснаха таз смокиня мандръсана

    Коментиран от #17

  • 17 навмерих им работа

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Николай кашуто":

    Всичките ще ги правим войници.

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.