Last news in Fakti

10 Март, 2024 07:00 3 451 0

Дневен хороскоп за 10.03.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Денят не е с лесна енергетика

Дневен хороскоп за 10.03.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Интересна неделя е днес, време за концентрация върху плановете за следващия месец. Обърнете се към себе си, дайте си сметка, които са важните неща за вас в близко време. Усетете ги с всичките си сетива, за да е по-пълна магията.

Телец

Днешната среща на Луната и Слънцето за вас е време да помислите по темите на любовта, онази която давате и съответно, която получавате в замяна. Атмосферата, която създавате около себе си е свързана с енергията, която излъчвате. Изобщо има върху какво да помедитирате.

Близнаци

Денят не е с лесна енергетика. Не е подходящ за важни неща - разговори, решения. Затова пък медитациите и обръщането навътре ще ви се отразят добре или поне някоя пролетна разходка.

Рак

Не се опитвайте да докажете каквото и да е на шефа си, изчакайте следващата седмица. Днес може и да ви помислят за луди, но това не бива да ви тревожи, нали знаете истинската причина за объркаността си.

Лъв

За вас днешният ден е свързан основно с работа. Трябва да приключите тази седмица, за да нямате “домашно” за почивните дни. Добре е да продължите с профилактичните мерки за здравето, защото все още сте доста уязвими.

Дева

Днес е по-скоро ден за творчество и забави, но не забравяйте и преките си задължения. Може да ви домързява малко повече от обикновено, гледайте обаче да не е много очебийно. Заниманията с деца ще ви доставят радост и удоволствие.

Везни

Днешният ден се очертава доста динамичен, но и много нервен. Мерете си думите и не действайте прибързано. Опитайте да не отнасяте напрежението у дома си. Не е желателно да участвате в масови прояви.

Скорпион

Множество неща ще трябва да организирате днес, но това ще ви достави удоволствие. Освен това ще имате повод да се чуете с хора, с които отдавна не сте контактували. Очаквайте ненадейни гости вечерта (ако успеете да се приберете навреме).

Стрелец

Ще се занимавате основно с уреждане на разни сметки и пазаруване. Бихте могли да поспортувате, ще се почувствате по-добре. Не се палете ненужно от служебните проблеми, няма да можете да се представите блестящо на срещата си вечерта.

Козирог

Вземете мерки да запазите психическото си равновесие. Не влизайте в безсмислени и изтощителни спорове и не се включвайте в големи групи от хора.

Водолей

Малко тягостно ще протече днешният ден за вас, освен ако не сте безнадеждни оптимисти или не забелязвате какво става около вас. Потвърдете уговорките, които имате, за да не чакате напразно в неправилния час и на грешното място.

Риби

Общо взето ще ви спори, макар че ще ви е малко трудно да се справите с всички налудничави хора около вас. Приятелските срещи за предпочитане пред вечерта пред телевизора, но бъдете готови да изтърпите и малко оплаквания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА