Last news in Fakti

12 Март, 2024 16:31 1 358 6

Тормозили Меган Маркъл, докато била бременна (ВИДЕО)

  • меган маркъл-
  • бременна-
  • бременност-
  • онлайн тормоз-
  • тормоз

Съпругата на принц Хари се оплака от жестоки обиди в мрежата по време на бременността си

Тормозили Меган Маркъл, докато била бременна (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Меган Маркъл призна, че докато е била бременна, често е ставала обект на тормоз и обиди в онлайн пространството.

В края на миналата седмица съпругата на принц Хари присъства на дискусия, която цели да предпази хората от кибертормоза. Участие взеха също Брук Шийлдс и Кейти Курик, предава dir.bg.

В рамките на събитието херцогинята на Съсекс говори за използването на социалните мрежи и щетите, които биха могли да бъдат нанесени в и чрез тях. "По-голямата част от тормоза и злоупотребите, които преживявах в социалните медии, бяха, когато бях бременна с Арчи и с Лили", заяви 42-годишната актриса. "Това е жестоко", коментира още Маркъл, която също така риторично зададе въпроса: "Защо някой би направил това?"

 

Меган Маркъл роди принц Арчи през май 2019 г. Принцеса Лилибет се появи на бял свят две години по-късно, след като херцозите се отказаха от кралските си задължения и се преместиха да живеят в Калифорния.

Това не е първият път, в който Меган отваря тема за кибер тормоза. В интервюто, което даде със съпруга си пред Опра Уинфри през 2021 г. разкри, че натискът от таблоидите, критиките и обидите към тях са станали толкова жестоки, че е обмисляла да сложи край на живота си.

Иначе в края на седмицата освен че говори открито, че е била тормозена, Маркъл не пропусна и да похвали мъжа си, за това колко "невероятен и отзивчив партньор е". "Имам късмет, че сред привилегиите, които имам в живота си, е страхотен партньор", каза тя. "Хари е толкова добър баща. Той е истинска благословия", заключава херцогинята.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МДАМ

    13 4 Отговор
    Тая е същото мрънкало като Мунчо.
  • 2 Откакто

    15 5 Отговор
    афроамериканката ожени Хари за себе си , само нещастия в кралския двор ! А той от един слънчев , открит и добронамерен млад мъж , винаги усмихнат , тотално се промени !
  • 3 Тази

    7 0 Отговор
    кифла само аз не съм я тормозил...прочетох заглавието и няма да чета по-нататък.
  • 4 Мрън мрън

    6 0 Отговор
    Мрън мрън. Меган се чуди как да привлече внимание към себе си, но вае с претоплени манджи.
  • 5 Гост

    7 0 Отговор
    Коя беше тази ????
  • 6 реалист

    4 0 Отговор
    Тая в стремежа си да се шуми около нея е готова да се представи като най-големата мъченица в света.
    Май "пресоли манджата " и сега се чуди как да се оправя. Още не е разбрала, че връщане назад за нея няма. Щ е си седи там и ще чака някой да я покани за ролята на "обслужваш персонал" в колата си. Нали с такава роля е станала "извесна".