Last news in Fakti

19 Март, 2024 12:45 1 694 3

Дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур разкри, че е била диагностицирана с аутизъм (ВИДЕО)

  • брус уилис-
  • деми мур-
  • дъщеря-
  • талула уилис-
  • аутизъм

Талула Уилис е разбрала диагнозата си миналото лято

Дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур разкри, че е била диагностицирана с аутизъм (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Талула Уилис разкри, че миналото лято е била диагностицирана с аутизъм.

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур сподели в Инстаграм старо видео, на което гали баща си по главата, докато върви с него по червения килим, и го озаглави: “кажи ми, че си аутист, без да ми казваш, че си аутист.

View this post on Instagram

A post shared by tallulah (@buuski)

Един последовател похвали 30-годишната Талула за публикуването на клипа и я попита дали е била диагностицирана като дете, на което тя отбеляза, че това е “първият” път, в който споделя публично диагнозата си.

Разбрах това лято и това промени живота ми”, отговори Талула, преди да се опише като “неврологична” в отделен коментар.

Разстройството от аутистичния спектър (РСА) е “широк спектър от състояния, характеризиращи се с предизвикателства в областта на социалните умения, повтарящото се поведение, речта и невербалната комуникация” според Autism Speaks.

Талула винаги е била откровена относно психическото и физическото си здраве, като наскоро сподели как възстановяването ѝ от анорексията понякога е било “неприятно".

Имам интензивен момент на романтизиране на нездравословните времена и на това как се чувствах да се движа през деня с такова голямо тяло“, написа тя в Instagram миналия месец. „Просто исках да го изразя, защото знам (надявам се), че не съм сама.“

Тя също така сподели снимки на тялото си преди и след това, за да покаже колко далеч е стигнала в своето пътуване.

По време на борбата с хранителното разстройство Талула се е справяла и с ADHD, депресия и гранично личностно разстройство, като последното ѝ е диагностицирано по време на лечението в Driftwood Recovery в Тексас през юни 2022 г.

Тя остана в лечебния център в продължение на четири месеца по желание на родителите си, въпреки че 68-годишната звезда от сериала “Умирай трудно” се бори с диагнозата си деменция.

Осъзнах, че това, което искам повече от хармония с тялото си, е хармония със семейството ми — да не ги тревожа повече, да внеса лекота в общуването със сестрите и родителите ми” сподели тя.

Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То си

    3 6 Отговор
    ѝ личи !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Това мъж бе!

    5 6 Отговор
    Мяза на мъж, не е щерка, а син