Last news in Fakti

25 Май, 2024 17:43 3 403 1

Краят на май ще бъде кошмарен за 3 зодии

  • хороскоп-
  • астрология-
  • зодии-
  • зодия-
  • кошмар-
  • май-
  • прогноза-
  • лош късмет

Астролог предупреди, че три знака трябва да внимават много през останалите дни от май

Краят на май ще бъде кошмарен за 3 зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Последните дни на май ще се окажат неочакван препъни камък за някои зодии. Астрологът Анджела Пърл разказа кои зодиакални знаци трябва да внимават повече до края на този месец и на какво трябва да обърнат допълнително внимание.

Лъв

Лъвовете трябва да бъдат максимално внимателни във финансовия сектор през следващите две седмици. Звездите предупреждават за възможни неочаквани разходи, загуби или неуспешни инвестиции, пише jenata.blitz.bg.

Не са изключени загуби поради измама или лична небрежност при подписване на договори. Опитайте се внимателно да проучите всички документи и не разчитайте само на устни обещания.

Въздържайте се от рискови инвестиции и големи покупки, освен ако не са спешно необходими. Сега е неблагоприятно време за спекулации и приключения, Лъвове. По-добре е да изчакате по-стабилен период.

Водолей

През май е жизненоважно за Водолеите да контролират поведението си на работното място. Възможни са търкания с колеги или началници поради упоритост, прекомерна прямота или разногласия по работни въпроси.

Пазете се от конфликти, кавги и разправии на професионална основа. Те могат значително да навредят на вашата кариера и репутация. Опитайте се да сдържате емоциите си, проявете мъдрост и дипломатичност.

Не влизайте в открита конфронтация с влиятелни хора в организацията. Сега не е най-подходящото време за Водолеите да сменят работа или позиция. Всичко има своето време - бъдете търпеливи и скоро всичко ще се получи.

Риби

За Рибите последните седмици на май могат да бъдат помрачени от конфликти в личните отношения. Увеличава се рискът от кавги с половинката и близки роднини. Причините може да са ежедневни дреболии, финансови разногласия или ревност.

Възможно е да има разногласия с приятели на базата на амбиции или различни житейски приоритети. Опитайте се да запазите спокойствие и да правите взаимни отстъпки, Риби. Избягвайте критики към близките и резки изказвания, които могат да отблъснат любимия човек. Не забравяйте, че този труден период скоро ще премине.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кошмарен кошмар

    1 1 Отговор
    Ако някой лъв отиде за риба, ще завали порой и ще го измокри.