Last news in Fakti

26 Май, 2024 17:41 988 9

Ники Минаж се появи в Манчестър за първи път след ареста за наркотици

  • нидерландия-
  • арест-
  • наркотици-
  • ники минаж-
  • манчестър

Рапърката бе арестувана в Нидерландия за предполагаемо притежание и внасяне на наркотици

Ники Минаж се появи в Манчестър за първи път след ареста за наркотици - 1
Снимка: Shutterstock

Ники Минаж бе заснета в Манчестър, където рапърката е видяна за първи път, след като бе арестувана за притежание на наркотици.

В събота 41-годишната Минаж пътуваше към Манчестър за следващото си турне Pink Friday 2 Tour. Арестувана за притежание на "леки наркотици", Ники категорично отрече да носи каквито и да било наркотици в кадри, които сподели по време на Instagram Live на страницата си, но въпреки това ѝ беше казано, че независимо от това трябва да отиде в полицейския участък.

По време на Instagram Live Ники заяви, че ѝ е било казано да "се качи в полицейски микробус и да отиде в участъка без присъствието на адвокат".

На новите кадри от Манчестър рапърка изглежда оптимистично, след като беше освободена от ареста. Изглеждайки доволна, след като е била "освободена", Ники беше облечена в ярко розово пухено яке с емблеми на Fendi, ярко розова шапка с логото на Louis Vuitton и слънчеви очила в ски стил.

Споменава се, че Ники Минаж е прекарала между пет и шест часа в затворническа килия, след като е била арестувана в Нидерландия. Но изпълнителката е била бързо освободена и ѝ е било позволено "да продължи напред", според изявление, споделено снощи.

Това се случва, след като снощи беше публикувано изявление на Националния полицейски корпус, в което се посочва, че 41-годишна рапърка е била арестувана, след като се предполага, че се е опитала да пренесе леки наркотици - марихуана, от летище Схипхол в друга държава. В актуализирано съобщение от холандските органи на реда около 21:00 ч. се посочваше, че те са освободили "заподозряната и тя вече може да продължи напред".

Силите на реда добавиха пред информационната агенция PA, че Ники Минаж ще трябва да плати “глоба”, която ще бъде определена от прокуратурата. Арестът наложи и отлагането на концерта ѝ.

Малко след освобождаването си Ники наруши мълчанието си в X, известен преди като Twitter, като написа: "Благодаря на всички, които се молиха за мен днес. Нека Бог да покрие вас и всичко, което е свързано с вас. Бъдете благословени отвъд въображението си."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рон джереми

    6 1 Отговор
    само да попитам николинка минаж подми ли си добре минжата че последния път категорично и вдъхновяващо смърдеше на позитивна скумрия...

    Коментиран от #9

  • 2 Ха ха ха

    9 1 Отговор
    Стига с тези дрогирани урви
  • 3 Големи халосии

    3 1 Отговор
    То не беше Хъ не беше туитър и не знам си кво… Хубава работа, ама…
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мъченица,

    4 0 Отговор
    сега да й вдигнат паметник.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 име

    5 0 Отговор
    Да си внасяш трева когато отиваш в Холандия, е същата работа като да изнасяш трева от щатите за Мексико. Просто нама логика!
  • 9 Ахъм!

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "рон джереми":

    А, ти, като я гледаш с това дебело яке и шапка на тези положителни температури, нали се сещаш как ли бъзди?