Last news in Fakti

5 Юни, 2024 14:17 631 3

Кание Уест отрече обвиненията в сексуален тормоз

  • кание уест-
  • бивша асистентка-
  • сексуален тормоз-
  • обвинения

Версията на рапъра е съвсем различна от тази на бившата му асистентка

Кание Уест отрече обвиненията в сексуален тормоз - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Певецът Кание Уест не признава вината си относно заведения иск срещу него от бивша негова асистенткa, по-рано тази седмица, съобщи сайтът TMZ. Рапърът твърди, че всъщност тя е тази, която се е опитвала да го изнудва и му е пращала съобщения с неприлично съдържание.

В отговор на тези безпочвени твърдения Кание ще заведе дело срещу г-жа Пишиота, която активно го преследва сексуално, за да си издейства работа и други материални облаги, а впоследствие започва и да го изнудва, когато авансите ѝ са отхвърлени“, каза адвокат на Кание Уест пред TMZ.

Адвокатът добави, че Лорън Пишиота е откраднала телефона на Кание в опит да унищожи доказателства, които биха противоречали на нейния разказ.

Версията на рапъра е съвсем различна. Лорън е уволнена, защото не е била квалифицирана и е искала необосновани суми в брой, включително и заплата от 4 млн. щатски долара. Освен това е имала „похотливо, разкрепостено поведение“.

Екипът на Кание обвинява Пишиота, че е изпращала на Кание голи снимки и сама го е приканвала към секс. По време на работата си за Кание, тя е отправяла искания за много неща, включително скъпи вещи като чанти Birkin, автомобил Lamborghini и др.

След като е била упрекната за тези искания, тя е започнала да прибягва до опити за изнудване и шантаж за десетки милиони щатски долари, преди да заведе делото.

Очевидно е, че г-жа Пишиота е използвала връзката си с Йе и неговата компания, както и близостта си с него, за да търси материални облаги, влияние и работа като използва неприлични средства“, добавя адвокатът на Кание.

Лорън Пишиота съди Кание за нарушаване на договор, сексуален тормоз, неправомерно уволнение и враждебна работна среда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Цъцъ

    3 0 Отговор
    "г-жа Пишиота, която активно го преследва сексуално..."
    Неа начин 🤣
  • 3 Така Така

    3 0 Отговор
    Живееме в ерата на урвите и то от онези най кофтито и то закриляни от закона и то някои след като ги разтресе критическата почеат да си спомнят кой къде ги е........ И се чудят кой да одерът за кинти мдааа грозна работа женска работа