Last news in Fakti

7 Юни, 2024 10:56 1 012 4

Bon Jovi празнуват 40 години на сцена с новия си албуm “Forever”

  • bon jovi-
  • бон джоуви-
  • концерт-
  • албум

Bon Jovi продължават да радват своите фенове с нови песни и незабравими концерти

В началото на 80-те години, когато светът все още търси новия си музикален идол, Bon Jovi предлагат нещо уникално - смесица от рок, поп и хеви метъл, която звучи свежо и завладяващо. И до днес, след 40 години на сцена и многобройни турнета, Bon Jovi продължават да радват своите фенове с нови песни и незабравими концерти. Шестнайсетият им студиен албум “Forever” излиза днес, 7-ми юни, и дава пример за непреклонност и постоянство, за способността да преодолееш трудностите и да излезеш по-силен.

 

“Forever” е албум на изпълнител, който има какво да празнува, но няма нужда да се доказва. В неотдавнашно интервю Jon Bon Jovi говори с голяма откровеност за изпитанията, пред които е изправен с гласа си, за операцията на гласните струни и за това, че все още не знае дали е готов да направи финален поклон пред феновете си. Проектът с 12 песни е записан за седем седмици, а синглите “Legendary“ и “Living Proof“ само за два дни. “Forever” е изпълнен с радост и дори е поглед към миналото. “Living Proof” е родословие на Jovi, като е върнат характерният ефект на говорещата кутия, който прави “Livin' On A Prayer” толкова лесно разпознаваема. “The People's House” емоционално повтаря “Keep The Faith”, а великолепната “Waves” напомня на соловия хит на Jon – “Blaze Of Glory”. Много говори това, че Jon избира да завърши албума с “Hollow Man” - мрачно парче, което е намигване към суровата “Nebraska” на неговия герой Bruce Springsteen. Tежката “Living Proof“ се отличава с един от най-силните припеви на групата от години насам.

С първия си албум, озаглавен просто "Bon Jovi", групата прави стъпка към световната сцена, но истинският им пробив идва с "Slippery When Wet" през 1986 година. Песни като "You Give Love a Bad Name" и "Livin' on a Prayer" стават химни на цяло поколение, изкачвайки бандата на върха на музикалните класации и в сърцата на милиони фенове. След този феноменален успех, Bon Jovi не спрират. Проектите "New Jersey" и "Keep the Faith" установяват позицията им като една от най-успешните рок-групи в света. Въпреки промените в музикалните тенденции през 90-те години, групата успява да се адаптира и да запази своята уникалност, издавайки хитове като "Always" и "It's My Life".

Техният дух остава млад, а музиката им – вечно актуална. Историята на Bon Jovi е пример за всички, които и искат да превърнат своите мечти в реалност, доказвайки, че с труд и много рок-н-рол, всичко е възможно.

Новият студиен албум на Bon Jovi излиза и се разпространява на българския музикален пазар от Анимато Мюзик и Universal Music Group, с медийната подкрепа на радио Z-Rock, радио FM+ и радио Melody.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За съжаление

    3 1 Отговор
    Без Ричи Самбора вече не са същата група.
  • 2 Гост

    2 1 Отговор
    Сладникава музика , а неговия самостоятелен албум от преди години беше много зле . Направо са поп група рок липсва .
  • 3 💨💨💨💨💨💨

    2 1 Отговор
    Стават да веселят любителите на блуткав рок. Шарени дрешки и дълги коси . Тоя даже и на артист се правеше в един сериал.
  • 4 ☢️☢️☢️☢️

    2 1 Отговор
    За всеки влак си има пътници тези не са в моя влак.