Last news in Fakti

8 Юни, 2024 10:58 2 289 5

Неверен съпруг направил две деца на любовницата си от същото село

  • изневери-
  • любовници

Според частен детектив 60% от изневерите се случват между познати

Частен детектив с 30-годишен опит в Лондон сподели пред Metro, че в 60 процента от случаите хората изневеряват с някого, когото познават добре.

Той разказа за най-необичайните действия, извършени, за да се прикрие изневяра.

Според детектива на име Леон той бил изненадан от находчивостта на един мъж, който, преди да отиде в хотела при любовницата си, слагал телефона си в чанта и го оставял в голф клуба. Така съпругата, която проследявала местоположението на съпруга си чрез геолокация, вярвала, че той е играл голф цял ден.

Друг неверен съпруг успял да крие афера от съпругата си почти 30 години. От тази връзка той се сдобил с две деца и трима внуци. Според Леон удивителното е, че и двете семейства са живели цял живот в едно село.

Детективът си спомни и за богаташ, който си купил самолет и получи лиценз за пилот, за да посещава последователно три жени. Никоя от тях не знаела за съществуването на останалите.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От кое племе са,

    3 4 Отговор
    не пише ли? Не че не знаем, но така звучи много общо.
  • 2 Банално и тривиално

    7 2 Отговор
    А най-голямото отвращение изпитвам при такива истории между "семейни приятели".
  • 3 Пич

    5 4 Отговор
    Хахаха.....Значи българските жени са най умни, защото обръщат предимно непознати!
  • 4 Идън

    8 1 Отговор
    А жената била,,верна,,- родила две деца от,,неверния,, съпруг и ги тропосала да ги отглежда нейният собствен верен- предполагам- съпруг....
  • 5 Име

    4 2 Отговор
    Докато следил идневери, Леон си разбил семейството!