Last news in Fakti

11 Юни, 2024 11:15 956 6

Джей Ло и Бен Афлек не живеят заедно, но все още не са официално разделени

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • криза в брака-
  • разделени

Твърди се, че двойката е обявила за продажба своето имение в Бевърли Хилс

Джей Ло и Бен Афлек не живеят заедно, но все още не са официално разделени - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Източник каза пред “Entertainment Tonight” , че Джей Ло и Бен Афлек "не живеят заедно" но “все още не са официално разделени.”

“В този момент те просто се занимават със собствените си неща”, каза още източникът и допълни: “Те започнаха връзката си много оптимистично и смятаха, че нещата могат да се променят, но очевидно не са.”

През уикенда множество издания съобщиха, че двойката е обявила за продажба своето имение в Бевърли Хилс, Калифорния за 60 милиона долара — само една година след закупуването на имота.

Докато според съобщенията Афлек е започнал да живее в къща в Брентууд в средата на май, Лопес също наскоро е започнала "да обикаля къщи и да пазарува за собствен дом", сподели вътрешният източник.

Той отбеляза още, че Лопес е “разчитала” на нейната майка, сестрите си Линда и Лесли Ан и 16-годишните близнаци Макс и Еме по време на този „преходен период“.

Джей Ло дори отмени турнето си, за да прекара време с “децата, семейството и близките си приятели”

Афлек от своя страна също разчита на близките си да го прекарат през трудните времена— включително на най-добрия си приятел Мат Деймън.

“Бен е тъжен за всичко това, но се е съсредоточил върху работата си и е страхотен баща”, каза източникът.

Той разчиташе на Мат Деймън и близкия му кръг от приятели,” - продължи вътрешният човек. “Мат винаги е до Бен и го подкрепя.”

Въпреки че са разделени от известно време, Афлек и Лопес се срещнаха за около четири часа в дома си в Бевърли Хилс през уикенда.

Бен привидно се присъедини към съпругата си за вечеря в неделя, тъй като беше видян да пристига в дома в 17:00 ч. и да си тръгва около 21:00 ч. местно време.

Той обаче беше заснет да излиза от имота с черния си мерцедес без актрисата.

Лопес и Афлек закупиха къщата с площ 43 000 кв. м, която разполага със 17 спални и 30 бани, за 60,85 млн. долара през май 2023 г. Според TMZ те искат "около 65 млн. долара" за имението.

Въпреки че според съобщенията те се насочват към развод, съводещият на "E! News" Джъстин Силвестър разкри в предаването "Today with Hoda & Jenna" в понеделник, че наскоро е видял двойката на вечеря и те са изглеждали в добро настроение.

зглеждаха така, сякаш са щастливи в ресторанта. Бяха се отпуснали. Той беше в нормалната си замислена същност. Тя му говореше на ухо. Изглеждаха в добра форма", продължава той.

Въпреки че Силвестър заяви, че "подкрепя" двойката, може би вече е твърде късно, тъй като вътрешен източник по-рано каза пред Page Six, че Афлек вече е "дошъл на себе си" относно брака им.

"Ако имаше начин да се разведе веднага, той би го направил. Чувства се така, сякаш последните две години са били просто трескав сън, а сега вече се е вразумил и разбира, че това просто няма как да се получи", сподели източникът миналия месец.

Двойката, която отмени годежа си в началото на 2000 г., преди да се сдобри през 2021 г., се венча в Лас Вегас през юли 2022 г.

Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директора

    6 0 Отговор
    На тоя не му дойде акъла. Една и съща грешка два пъти. Куха лейка!
    Какво е очаквал, коренна промяна. Пффффф
  • 2 Мдаа

    5 0 Отговор
    Ако живеят в отделни къщи, ще се получи!
  • 3 и богатите страдат

    2 0 Отговор
    Няма пари за блузка да си прикрие циците.
  • 4 Хи хи хи

    3 0 Отговор
    Бен е готин.Малко се,е съсухрил с алкохола,но още е симпатяга.Явно има проблем в главата.Дженифър никога не ми е била фаворит,необяднимо защо.При нея има едни пиар акции-мъкне го като мечка на панаир,а той му е видимо неудобно...

    Коментиран от #5

  • 5 ......па

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хи хи хи":

    Бен е готин ама да не ти е в къщата...
  • 6 Ствян-вчаря

    0 2 Отговор
    Джей Ло бих я взел , имам нужда от доячка........