20 Октомври, 2024 21:01 2 937 100

Костадинов и Цънцарова: как лъсна страхът, че "царят е гол"

  • георги лозанов-
  • костадин костадинов-
  • възраждане-
  • избори-
  • мария цънцарова-
  • свобода на медиите-
  • русия-
  • владимир путин-
  • путин

Защо Костадинов и сие се опитват да сплашват журналисти? Най-преданото руско прокси у нас иска хората да вярват, че те се грижат за техните интереси - макар всъщност да работят за Путин.

Костадинов и Цънцарова: как лъсна страхът, че "царят е гол" - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Георги Лозанов:

Русия трябва да победи Украйна, а България да излезе от НАТО и да мине на страната на Русия. До това се свежда политическата идеология на „Възраждане“, защото, само ако това се случи, те ще могат да дойдат на власт и да започнат с репресиите, за които отсега тренират „на сухо“ в профили, подкасти и студиа.

Все едно гледаш Волен Сидеров

Публичното поведение на Костадин Костадинов създава усещане за дежавю – все едно гледаш Волен Сидеров, за когото знаем къде го захвърли историята. Докато той още разполагаше с политически ресурс, безчинстваше наред: нахлуваше в редакции, организираше протести срещу медии и ръководствата им, не позволяваше на друг да вземе думата в ефир, обиждаше репортери и водещи по начин, който оставяше впечатление, че е пиян. Заради непристойния му език и държание се наложи предаването „Референдум“ по БНТ в предизборния си формат от 2019 година да бъде преждевременно прекратено – за първи път, откакто съществуваше, а обществената телевизия да излезе с искане пред ЦИК Сидеров и съпартийците му да бъдат изключени от кампанията.

Костадинов върши същото с днешна дата, без особена промяна и в лексикалния багаж на обилно използваната от националистите враждебна реч: „чужди агенти“, „соросоиди“, „грантаджии“, „гейове“ и пр. Неговата цел е да проваля диалогичната форма на участията си, за да ги превърне в трибунал над журналистите, които си позволяват да му противоречат. Връх на комуникативната му стратегия от типа „Когато говориш с мен, ще мълчиш“, бяха непредизвиканите с нищо хули срещу Мария Цънцарова в „Тази сутрин“ по bTV от понеделник.

Телевизията се почувства длъжна да застане зад своята водеща с декларация, в която се казва: „bTV категорично няма да толерира лични нападки и опити за сплашване, както и целенасочено дискредитиране на журналисти за това, че изпълняват професионално задълженията си“. Дори СЕМ си отвори едното око и подкрепи Цънцарова, но въпросът е: защо им е на българските националисти да сплашват журналистите, а тези, които не им се плашат, да ги дискредитират? Откъде идва неприкритата им ярост срещу тях? Отговорът е прост: за да няма кой да каже, че „царят е гол“. Плашат, защото са уплашени – да не бъдат разобличени.

Костадинов и "Възраждане": националисти, но не български

Работата е там, че нашите националисти не са български, а руски. Те си дават сметка, че ще изглеждат като политически „сбърканяци“ дори в очите на русофилите, ако това стане достояние на националната аудитория. Тя трябва да вярва, че Костадинов и сие се грижат за нейните интереси, независимо че защитават тези на Путин, като вадят вода от сто дерета, за да оправдават имперските претенции на руския национализъм и самоотвержено громят жертвите му, обявени от кремълската пропаганда за врагове. На най-преданото руско прокси у нас му е лесно да надува комуникативния си балон с кресливи мнения в социалните мрежи, лайквани и шервани от „фабрични тролове“, както и с монологични изстъпления от парламентарната трибуна, допълнени с късане на кабели и ръгане с лакти. А пораженията, които успяват да нанесат върху общественото съзнание, карат политическите им опоненти да проявяват популистка предпазливост и да ги оставят да играят на спокойствие двойната си игра, та дори заедно с тях да гласуват Путинови закони.

Опасен риск за Костадинов и сие са само журналистите, които не се отказват от професионално присъщата им критическа функция спрямо властта и претендентите за нея. И с разследванията и въпросите си оголват разминаването между реторика и мотиви, тоест политическата демагогия, на каквато българският вариант на руския имперски национализъм е обречен по условие. Точно това вкарва представителите му в паническа агресия, когато усетят журналист, решен да изпълни професионалните си ангажименти. Костадинов се е научил в такава ситуация да раздава словесни крошета напосоки, за да се предпази с тях от насрещен удар, който може да отнесе демагогската му маска. В понеделнишкото предаване се видя, че още не може да дойде на себе си от разследването на Цънцарова за една от началните им христоматийни прояви на демагогия - когато, за да изкарат в угода на Путин, че Западът лъже за ваксините срещу Ковид, се правеха на антиваксъри, докато тайно се ваксинираха.

Костадинов иска репресивните инструменти на диктатурата

Проблемът обаче не опира вече нито до Цънцарова, нито до отделен журналист или медия, защото патологията в публичното поведение на Костадинов е стигнала до точката, от която „противоречи на демократичните ценности“, както се казва в декларацията на bTV. Новият „възродител“ по почина на своя кремълски патрон се е захванал да замести тези ценности със злокобните черти на диктатурата. Първите две от тях, които Костадинов се опитва да налага - засега, без още да се е добрал до репресивните инструменти на държавата - са отмяната на свободата на словото и разправата с несъгласните.

Единствената сигурна гаранция за свободата на словото е независимата журналистика, с чиито стандарти Костадинов не просто не се съобразява, а демонстративно ги потъпква, за да лее руска пропаганда, без някой да е в състояние да му попречи, защото знае, че за по-необразованата публика силният изглежда прав. Същото, впрочем, вършеше в общественото радио Петър Волгин, който си „късаше ризата“, че бил независим журналист, докато издайнически не пристана на „Възраждане“.

Който мисли различно, е за затвора

Костадинов отдавна се заканва да възроди не друго, а Народния съд и лагерите, където да прати политици, журналисти, интелектуалци и други, по обвинение, че са предатели, тъй като искат България да беше западна, а не постсъветска държава. Вече съвсем трябва да му беше „паднало пердето“, когато в понеделнишкото предаване Цънцарова спомена депутат от ПП/ДБ с негативно отношение към „Възраждане“, а Костадинов отсъди, че той е депутат днес, а утре ще е затворник. За да няма съмнение какво ще се случи на българите, ако се вслушат в призива на новите „възродители“ да гласуват за тях.

Когато става дума за откровено антидемократични послания, граждански дълг на медиите е не само да декларират възмущението си, а и да не дават достъп на носителите им. Тук позоваването на плурализма на мненията не действа, защото той е един от демократичните стандарти и когато откажеш да ги спазваш, няма как да се ползваш и от него. Не можеш да се позоваваш на закон, който сам си дерогирал. Време е българските медии солидарно да кажат „сбогом“ на Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 102 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    116 26 Отговор
    Я , журналисти ли..... !!!??? Къде... къде... че тука само отвратителни и продажни креатури по телевизиите...
  • 2 Петър

    137 39 Отговор
    Цънцарова беше направена от Константин Константинов на(айде да не казвам на какво защото коментара ще бъде премахнат). Цънцарова е типичният пример за поръчков журналист.

    Коментиран от #12, #67

  • 3 Град Симитли

    111 34 Отговор
    Цънцарката и Гецата Лозанов трябва да бъдат линчувани публично!

    Коментиран от #18, #22

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Я, гледам коментарите са активни!?

    42 46 Отговор
    Що така? А за Коцята не може дума да се изрече!

    Коментиран от #89

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Станислав

    96 20 Отговор
    Нали помните Лозанов кво работеше!
    Нали знаете през годините кво се случи с медиите ни!
    Е са трябва да приемем позицията му послучея?
    И то писано за ДВ!
    Сериозно ли?
  • 8 ТКЗС "Светло Бъдеще"

    36 97 Отговор
    И Костя Копейкин ще се "укроти", след като изяде боя някъде в София. Точно както Волен. "Израждане" ще свърши ,като АТАКА, но за разлика от Волен, този го чака далеч по-нерадостна съдба, точно заради заплахите му за репресии. Ще търчи да го приберат в някой затвор, както разни криминални авторитети, защото навън няма да оцелее дълго.

    Коментиран от #73

  • 9 Справедлив

    110 25 Отговор
    Всички телевизии и най вече БТВ (САЩ) са най големите ментета.
  • 10 Петър

    96 15 Отговор
    Написаното в публикацията е от Георги Лозанов, този корифей на свободното слово в България, това няма смисъл някой да си труда да го чете.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гост

    14 21 Отговор

    До коментар #2 от "Петър":

    Много си зле...ама много...

    Коментиран от #20

  • 13 да де

    11 18 Отговор
    ако можеше да избира между пеевски и костадинов , кой щеше да избере лозанов

    Коментиран от #29

  • 14 Феникс

    86 17 Отговор
    Лъсна ви голото грантово дуПИ нищо повече нищо по малко! Най вече на БТВ-то! :)
  • 15 Факт

    19 3 Отговор
    Пак ли?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Абсолютно

    25 69 Отговор
    Верни са думите на Лозанов!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Среднощен

    23 11 Отговор
    ПОЛИТИЧЕСКО НАДЛЪГВАНЕ ИКАПАН ЗА НАИВНИЦИ
  • 20 Петър

    44 13 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Братко, ти оправдаваш ли я тази мисирка?
  • 21 ха ха

    21 55 Отговор
    Обикновено имам доста резерви към глобалистките позиции на автора, но този път съм 90% съгласен. Ако в "царят е гол" замени царят с "максудският циганин", веднага ще добави още 9% съгласие...
  • 22 ДрБр

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Град Симитли":

    И ееБаани!
  • 23 Връщай

    13 19 Отговор
    Парите бе!
  • 24 Шумен

    49 15 Отговор
    Доста тъпа статия , явно авторът бая се е напънал, само да не се е усетил у гащите
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Хохо Бохо

    43 7 Отговор
    Що пък да не ве комундре? Помниш ли лозанка как навремето се кле в партията и ти беше немислимо ССР да се разпадне и ние даизлезем от СИВ и Варшавският договор? Невероятно ли ти беше тогава? А ся що пак ти е невероятно? Невероятно им е само на кухите у глъвътъ
  • 27 Трак

    54 15 Отговор
    Този с папионката е толкова гну-сен доказан чужд агент грантаджия и соросоид че не си струва и да го коментирам . Доказан заклет българомразец . Когато беше извикан от един вече покойник бивш шеф на ВУАРР Пловдив - почти целия клас излезнахме демонстративно от кабинета за да не му слушаме пропагандата еврейско ционистка и проповедите му. Никой не иска да го слуша или чете. Изхвърлиха го и от СЕМ и само останаха шефовете му от ЦИОНИСТ ЕВРЕИН ВЕЛЕ да го пробутват по платените Грант аджийски сайтчета с цел хибридна война срещу българското европейско традиционно семейство
  • 28 Някой

    53 6 Отговор
    Стигнах до Дойче Пропаганда и приключих. Това е чужда намеса в изборите на България от чуждата агентура.
  • 29 Порно

    25 3 Отговор

    До коментар #13 от "да де":

    Той вече е избрал Шиши

    Коментиран от #32

  • 30 Анонимен

    18 50 Отговор
    Костя Корумпейкин е време да бъде линчуван. Много е нагъл и лъже до безобразие. Онзи ден го сгащиха по Нова за лъжите около гафа с учителите. Бива Бива Хитлерист, но тоЯ минава всЕкви граници, ма нали си е и селяндур, какво да се очаква?

    Коментиран от #84

  • 31 Дедовия

    46 8 Отговор
    Другарю Лозанов, я си покажете първо червената книжка, па тогава критикувайте. Такива като вас при нормална държава и управление нямаше и носа ви да помирише телевизия. Хайде сега спрете да защитавате лъжите и манипулациите на журналистите в основните медии. Достатъчно ни беше само държанието им през ковидовото време, хайде без инсинуации.
  • 32 ха ха

    8 27 Отговор

    До коментар #29 от "Порно":

    Ама, аз също бих избрал Шиши. Другите (Баце, Со поля и льо пти женерал) са конформисти. Всички балансират интересите наслужби/мафия и олигарсите... Кирчо е нефелен - нула способности да реализира изискванията на Давос. Остава Шиши! Здраво хванат за топчетата, пословично упорит в разбиването на всякакви завери, невероятно активен и безскрупулен. Вие на кого бихте заложили да разчисти путионидите и петоколонниците? Ами, това е уникален шанс! 250 години промиват мозъците на населението и сега се появява луд шанс... Настава време разделноа след началото на войната в Украйна. Всеки с 2 гънки мозък трябва да гласува за Шиши - спасителят на прозападната ориентация на България.
  • 33 Минчо

    31 9 Отговор
    ЕС до три години ще е приключил . Мнението е на тратези в оценка на риска. Големите компании разпродават. Десетки хиляди са освобождавани постепенно докато процента по прогнозни данни ще достигне 80%. Франския президент коментирайки данните последните дни ви към луната ... Изводите сами си правете ,не сте глупави !

    Коментиран от #64

  • 34 Да бе да

    53 7 Отговор
    Интересно, а дали Костадинов не беше прав? В крайна сметка гледайки интервюто, не разбрах какво толкова е обидил "журналистката". Говореше с факти, а тя се държеше така, сякаш освен нейното мнение друго не може да бъде вярно. Да оставим настрана ниската и професионална квалификация. И защо никой не коментира факта, че дори нейния колега не направи опит да я защити? Това, че си мислиш че си журналист не те прави по-различен от другите, напротив длъжен си да бъдеш по-обективен и по-близо до истината, а не до слушалката в ухото.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Стенли

    49 10 Отговор
    Колкото и Георги Лозанов е "интелектуалец" толкова и Цънцарова е журналист айде нема нужда аман от евроатлантици и разбирачи
  • 37 Копейкин

    7 32 Отговор
    Не е добре с главата но лошото е както беше с Атака че всички хора които не се славят с висок интелект гласуват за себеподобни.Преди 20 години беше немислимо някой да гласува за такива като белата Златка Копейкин и чалгаря.Тези 3 партии са продукт на опростаченото население което ги избира.

    Коментиран от #43

  • 38 Точен

    39 5 Отговор
    Като журналист и колега на Цънцарова и донякъде на Лозанов ще потвърдя, че те са платени пропагандатори на американското посолство. Костадинов я закова с определението КОЙ е лъжец? За съжаление българската журналистика около 90 % не служи на истината да информира българите.
  • 39 ХАХАХА

    11 2 Отговор
    Това е сайт ,който/ не /си заслужава да се чете! Аз се отказах!
  • 40 изи

    23 4 Отговор
    герги лозанов ПИША С МАЛКИ БУКВИ ЩОТО И ЧОВЕЧЕТО Е МИЖАТУРКА КАТО СИЧКИ ЖУРНАЛЯ ПЛАТЕНИ ИЛИ СТРАХЛИВИ ТОВА Е ПОШЛО И СМЕШНО ВСИЧКИ СЕ СМЕЯТ НА АНАЛИЗАТОРИ ЖУРНАЛИСЧЕТА И ТЕМ ПОДОБНИ КАКЪВ ФАКТОР Е лозанов ТА ДА ДАВА МНЕНИЯ ПО ПОЛИТИКИ ЗА МЕН ТАКИВА КАТО НЕГО СА ЗА РАДНЕВО НЕ ТАКА БЕ ХОРА НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕТЕ С ТАКИВА ПОХВАТИ

    Коментиран от #47

  • 41 цокил

    26 1 Отговор
    Папионка, къде видя журналисти в БТВ бре ненормален? Т телевизиите на ГЕРБ и Шишко, БТВ и НОВА има всичко друго само не и журналисти. Представи си до къде са изпаднали щом те канят и тебе да даваш интервюта. Викат ти даже експерт??? Предтсви си какви са журналисти? Не могат да направят разлика между магаре и мишка. Поръчкови некадърници дето само внушения правят за пари. Трябва всеки които отиде на интервю да ги пита до кога ще лъжат. Слава Богу има и други канали та да превключим като им видим некадърните муцуни.
  • 42 изи

    32 5 Отговор
    КОСТАДИНОВ И СИДЕРОВ СА АДСКИ ПРАВИ ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО ДРУГИ ЛЪЖЛИВИ ПОДЛОГИ И МИЖАТУРКИ И ТОВА Е ЯСНО НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА КОИТО ЗА СЪЖАЛИНИЕ В БГ. СА МАЛКИ - И ТЕ НЕ ГЛАСУВАТ

    Коментиран от #44

  • 43 изи

    18 5 Отговор

    До коментар #37 от "Копейкин":

    ЗА БОИКО ЛИ ДА ГЛАСУВАТ БЕ ...... ИЛИ ПП ...... ЕИИИИИИ С КЕФ ДА ТЕ П..... ЧОВЕ

    Коментиран от #61

  • 44 Да, малки са

    2 4 Отговор

    До коментар #42 от "изи":

    и долу и горе са малки, а и са малко! И също като пациентите в Курило, мислят, че са нормални - като теб... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 45 Пешко

    28 4 Отговор
    Царят явно е гол. Но това е Цънцарова и началниците и. А ДВ е най-антибългарската платформа и всеки, допуснат на пише там е силно спонсориран финансово от чужди и враждебни за България кръгове.
    Браво на КОСТАДИНОВ и Сие.

    Коментиран от #49

  • 46 Отстрани

    17 4 Отговор
    Виждаш на екрана очилатата късокрака и простовата злобарка Цънцарова и гасиш веднага телевизора, ако искаш все пак денят ти да е малко по-приятен.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Хахаха

    25 7 Отговор
    Костадинов размаза Цънцарова = г-жа Лъжа.
    Дойче зеле да си реве ... Възраждане ще е първа политическа сила

    Коментиран от #50, #53

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Това звездите ти го говорят, нали?

    2 11 Отговор

    До коментар #48 от "Хахаха":

    Хахаха
  • 54 царя

    1 0 Отговор
    вервайте ми!!!
  • 55 тая мисирка

    14 2 Отговор
    ненацъркана ?!Тя упраши децата кокарджата....
  • 56 костя е взел копейки

    3 13 Отговор
    за да каже това...
  • 57 Калин

    26 7 Отговор
    Точно заради това което направи Костадинов с Цънцарова и начина по-който я постави съвсем заслужено на място и заради начина по който тази патица си позволяваше да се държи , нашето семейство ще гласува за Възраждане. Всички подобни продажни отпадъци трябва да бъдат изобличавани публично, защото те са врагове на народа!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Мда

    20 2 Отговор
    Гледах интервюто на Костадинов във въпросното предаване, което затвърди за пореден път следните изводи:
    - някои обществени медии водят целенасочена политика по отразяване на определени събития и факти в определена посока и внушения (БайТВ, Новъ)
    - някои журналята в тези телевизии изпъкват с ниските професионални качества, но висока партийна ангажираност ( в случаят Цънцарова).
    - Двете телевизии освен, че покровителстват тенденциозната журналистика и политически анализи (очевидни сателити на ГЕРБ и ПП-ДБ), мърсят най-безпардонно ефирът и общественото съзнание с редица аморални предавания, за което СЕМ никога няма да се само/сезира.
    - И все пак не всичко е загубено, малко истина може да откриете поне в турските сериали, които излъчват.
  • 60 Име

    0 0 Отговор
    Не можеш да се позоваваш на закон, който сам си дерогирал! Както винаги опираме до въпроса колко представителна е демокрацията. И как да придобие представителност. В това, пришиватето към по-големи демокрации не върши никаква работа!
  • 61 Кочан

    4 21 Отговор

    До коментар #43 от "изи":

    За Бойко разбира се. Нито за Копейкин който е рубладжия като Болен Сидеров, нито за Партията на Престъпниците защото и едните и другите са руски агенти, най-злостни врагове на българщината.
    Мръсните им трикове можеха да успеят през 2020-2021 година когато хората бяха неориентирани и все още вярваха в славата на Българските военни, но след като Радев поруга всичко ценно в България, народа усети че са му поднесли родоотстъпници и национални предатели.

    Коментиран от #94, #99

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Грант Лозанката чуждия агент

    17 3 Отговор
    Възраждане продължава да пише история!

    Станислав Стоянов, водачът на делегацията на Възраждане в Европейския парламент, е единствената номинация за председател на общоевропейската партия "Европа на суверенните нации", която е създадена на 30 септември заедно с партии от още 9 държави. В нея членуват партии от България, Германия, Франция, Полша, Литва, Чехия, Словакия, Унгария, Нидерландия.

    Възраждане показва все по-уверено, че променя не само българската, но и европейската история. На 27 октомври, когато са изборите, имаме поредна среща с историята! Нека покажем заедно, че България вече се е надигнала и отново изправя снага сред другите независими нации в света!
    ‼️ Стига експерименти! Време е за Възраждане!
  • 64 сесесере

    0 4 Отговор

    До коментар #33 от "Минчо":

    МИНЧОООО, МИНЧО!
  • 65 бай Иван

    16 3 Отговор
    Въобще не се и замислих да прочета ли тази статия. Не .Не бих. Вижте едно нормално интервю между В.Велева и Костадинов.Гледах го разбира се в мрежата. Въпроси -отговори .Никакво желание да се води война с човека който говори и от двете страни .Никакво напрежение. Можеш нормално да чуеш и въпроси и отговори.Никакво желание от В.Велева да се опита да го надговори ,да прекъсва на всяко започнато изречение с нов въпрос без да си чул отговнора на предишният, никаква подготвена подмолна демонстрация или капан в който да се опитваш да вкараш събеседника.Нормално, човешко, разбираемо интервю. В никакъв случай не съм фен на мадам В. но действително спокойно изгледах това интервю и разбрах какво пита единият и какво отговаря другия, за да мога да си съставям мнение за позицията която се защитава и безпристрастност от интервюиращият даващ възможност да се води нормален диалог. Цънци, гледай мойто момиче и се учи,щото за нищо не ставаш като журналист.
  • 66 Бай Минчо

    2 12 Отговор
    Не само журналистите да им кажат сбогом а и хората гласуващи за тази партия на тези копейки трябва да поумнеят и размислят какво ги очаква ако качат на пидиестала такива фашизоидно настроени немислещи същества очакват ги репресии и тогава Европа и света ще го гледат само на карта
  • 67 Моряка

    13 3 Отговор

    До коментар #2 от "Петър":

    Не само поръчков журналист.А с отблъскващо излъчане на пепелянка.Чудя се мъжът и как ляга с нея.Все трябва да внимава да не го клъвне.
  • 68 az #СВО

    19 1 Отговор
    Цънцарова излъга в национален ефир и я хванаха в крачка. После пак сам се оплете и продължи да се излага като непрофесионалист в ефир.
    Факт!

    Днес нейният колега Иванов, пак по БТВ, в опит да я защити, ако да речем не е изрекъл открити лъжи в ефир, то започна да прави лъжливи внушения!

    БТВ тотално се излага. Така става винаги, когато налаганатс редакционна политика противоречи на истината и реалността....
  • 69 Ами

    11 1 Отговор
    Цънцарова не е журналист. По-скоро ми напомня на комсомолски секретар от началото на 80 те. Сега евро-комсомол. Ако един ден има отново министерство на печата сигурно ще и предложат работа. С цензура трябва да се занимава. Там и е силата.
  • 70 Не е ясно

    13 1 Отговор
    Защо я държат в ефир. Твърде неоригинално и профанско поведение. Може да се пробва в местната политика... Като журналист е пълен въздух, крайно неуверена, стремяща се да доминира над събеседниците си, вместо да им помага с въпроси да разяснят своите идеи и позиции.
  • 71 Малко

    12 1 Отговор
    Добри журналисти има. Болшинството са слуги на новия, евро-атлантически режим. Нищо ново под слънцето. Цънцарова е просто по-усърден рупор на този режим. Гледали сме ги много такива и в предходния режим до 1990г.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Айрян мен

    15 2 Отговор

    До коментар #8 от "ТКЗС "Светло Бъдеще"":

    Неразбираем точно с какво ти пречат Костадинов и Възраждане при положение че нито са били и са под каквато и да е форма в управлението на страната . Не са , приватизирали , не са раздавали порции , на са пълнели чекмеджета , не са фалирали банки, не са крали или унищожавали чужд бизнес , не са правили мокри поръчки и не са правили ала бала и не са чакали от посолството да ни одобрят шефовете на службите .
    За мен едно е ясно - страх от новото и неизвестното , страх от евентуална промяна . Но дори и някога по някакъв начин Възраждане или някоя подобна партия вземе властта знай за теб нищо няма да се промени . Просто ще завъртиш опашка около новия господар и ще почнеш да лаеш срещи предишния .

    Коментиран от #83

  • 74 Перо

    7 0 Отговор
    Селската пръчка е възприела от джендърския ВУЗ, новите постановки, че журналиста е следовател, прокурор и е длъжен да води разпити и дебат в “интервюто” с неудобните на джендърията събеседници, с всички похвати: прекъсване и задавани, в произволно време други отвличащи въпроси, отричане на казаното от събеседника и натрапване на своите политически възгледи, да възхвалява крайна неолиберална идеология, на чичко Шорош! Няма и помен от професионалната журналистика за неутралност, взимане в предвид две или повече гледни точки, интервю, под формата на диалог и разговор по определената тема, даващ възможност на интервюирания да си изкаже мисълта. Пълна неграмотност и простотия на кадрите в БТВ! Абсолютна идеологическа, пропагандна, ционистка централа!

    Коментиран от #87

  • 75 Ти си

    5 0 Отговор
    Когато кучето ти почне да те лае значи някой друг го храни .....
  • 76 Поръсен с джоджен

    4 1 Отговор
    Само дето до сега не са казали нищо Руско. Ако някой може да даде пример ще се радвам да чуя.
  • 77 Смешник

    9 1 Отговор
    Цънцарова е една позьорка и мисирка на хранилка към някое американско НПО
  • 78 Перо

    10 0 Отговор
    Ританата зелка с папионката е напълно изкуфял! Вече го избиха кафяви петна и е късно да му дойде акъл! Да си стои във Връбница и да не се обажда от коневръза, да не става за резил!
  • 79 глупоста е по- безгранича от космоса

    2 7 Отговор
    Гласувайте за коцето и ще гледате света и Халкидики през крив макарон, а пък и лева скоро не е бил 3000 за 1 долар! И без това много тапи стават за Гърция, амо ще може да им махате покрай пътя когато пътуват с плюнчо натам.
  • 80 Демократ

    5 12 Отговор
    Гледах предаването и не вярвах на очите и ушите си .Невъзпитаният , арогантен и нагъл неофашист фюрера копейкин още с влизането си в студиото нападна Цънцарова и не и даваше думата, а Златимир Йочев стоеше безмълвен. Това е напълно недопустимо поведение , трябваше незабавно да го изхвърлят от студиото, но явно достойнството и авторитета са непознати в медиите, защо журналистите се страхуват да покажат авторитет? След безобразието на копейкин интервюто си продължи сякаш нищо не се е случило, като предимно той говореше и не даваше да му се задават въпроси. Падение, срам и позор за България. Това кремълско недоразумение е недосегаемо, но ние няма да допуснем да бъдем губерния на терориста путин. Който иска, да заминава при него.

    Коментиран от #81, #86

  • 81 Поръсен с джоджен

    8 0 Отговор

    До коментар #80 от "Демократ":

    Хем фашист хем руснак... ти чуваш ли се ... пий си хапчетата

    Коментиран от #93

  • 82 Хахахаха

    6 8 Отговор
    Вийте путино.питеци само това ви остава с вашата копейка. Тотални национални предатели
  • 83 ТКЗС "Светло Бъдеще"

    6 12 Отговор

    До коментар #73 от "Айрян мен":

    Трогателно е, когато някой неграмотен, недоизкласил диванен експерт започне да ме поучава. Да започнем от там, че "новият, неучаствал във властта" Костя Копейкин е преминал през две партии, преди от Руското посолство да го финансират за създаването на "Възраждане", като част от един по-голям проект, включващ дестабилизацията на Украйна, България и Молдова. Доколко успешен е новият кремълски "троянски кон", може да се съди по изборните му резултати. Дори при минимална избирателна активност, този вресльо, не може да събере и 15% от вота. За какъв "страх от новото" става въпрос, че не се сещам. В най-добрият случай ще "управлява" , като "патерица" на ГЕРБ.

    Коментиран от #91, #95

  • 84 Хахаха

    4 8 Отговор

    До коментар #30 от "Анонимен":

    От ромче от Максуда какво очакваш. Чак не знам как могат уж националисти за ром да гласуват. Оууу забравих те се русофили, а русофили патриоти няма, те мразят родината си и обичат само Русия и работят за нея, дори безплатно
  • 85 Zахарова

    1 7 Отговор
    Абе тъпиБългари Костя е наш човек,само да сте го барнали...
  • 86 оня с коня

    4 4 Отговор

    До коментар #80 от "Демократ":

    Недоволстваш от държанието на копейкин и се чудиш защо не са го изгонили от Студиото?Аз не съм го гледал,но ето че ти и доста тука са били пред екрана и са проследили всички подробности от Шоуто!Затова и не само че Кпейката няма да бъде изгонван от Студиото,но ще бъде поканен дори Повторно,както и от Други телевизии.колкото до Приината , тя е елементарна- ПОВИШАВА ГЛЕДАЕМОСТТА на Телевизията,което е особено важно в тая жестока конкурентна борба между Медиите,затова и мъдрият народ е казал:"Кой каквото и да ти говори,да знаеш че става дума за Пари".
  • 87 Zахарова

    1 4 Отговор

    До коментар #74 от "Перо":

    Нали знаеш,че сиДебил
  • 88 Петьо

    1 4 Отговор
    Костадинов е един скъпо платен актьор, чиято единствена задача е да се прави на опозиция и така да обира част от протестния вот. После, във важните моменти, депутатите му гласуват с мафията. Така бяха свалени двете правителства на Промяната. Възраждане са много умело прикрита патерица на ГЕРБ. Трябва да призная на Костадинов, че доста добре играе ролята си на "бунтар" и "патриот". Бая народ е пуснал по пързалката.
  • 89 Възраждане

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Я, гледам коментарите са активни!?":

    Защо бе овца казвай какво те вълнува?
  • 90 Толкова жалка пропаганда

    4 0 Отговор
    Само доказвате, че БТВ и цънцарова и сие са на грантове на НПО-тата! Няма по вредно, от НПО на САЩ в една държава!
  • 91 Кремлин ги фоинансира

    4 4 Отговор

    До коментар #83 от "ТКЗС "Светло Бъдеще"":

    За да лъснат връзките на Копейкин с Кремлин, да приемем Закона за чуждестранните агенти!
    Против еврото били, а имат сметки в евро.
    Против ваксините били, а се ваксинират.

    Коментиран от #98

  • 92 име

    1 0 Отговор
    жорето лизaнов се прави на приятно разсеян по два въпроса. Първия е джурналистическата етика. Той може да не помни, но аз помня на кое място сме по свобода на словото и от защо започна масова употреба на думата "миcиpки". Промяна няма нито в собствениците на медиите, нито в етиката. Второто, по което се прави на разсеян, е цензурата и призивите за ограничаване хравата на инакомислещите, както и атаките срещу всеки, дръзнал да изкаже мнение, различно от обсужващото статуквото. Това не започна от Костадинов, а от обслужважите евроатлантичкески джурналя, експерти, анализатори и политици.

    Пpoстотията в българския парламент и медии взе връх по времето на Борисов, но евроатлантиците, жълтопаветния умнокрасивитет, я продължиха умело, понеже са не по-малко прости от него. А доказателство за това са коментарите и интервютата им по медиите. Тяхната крайност, нaглост и пpocтотия, са не по малко отблъксващи от Костадинов, Борисов, или Пеевски.
  • 93 Демократ

    1 3 Отговор

    До коментар #81 от "Поръсен с джоджен":

    Правилно си разбрал, Путин е чиста проба фашист. По делата им ще ги познаете, се казва в Библията, приказките са за балъците.
  • 94 Хайрсъзина

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "Кочан":

    Е заради "интелектуалци" като тебе дето гласуват за "интелектуалеца" Бойко Борисов сме на тоя хал.
  • 95 Хайрсъзина

    1 0 Отговор

    До коментар #83 от "ТКЗС "Светло Бъдеще"":

    Не се сещаш щото немаш багаж у главата.
  • 96 Ха ха ха

    1 2 Отговор
    Ай стига сте го рекламиране тоя Кремъл ски плячо.....
  • 97 Хиперзвукова лопата с чип

    1 1 Отговор
    Коцето е интелект и затова навря у свински г.з поръчковата мисирка црък--црък-царова
  • 98 име

    0 0 Отговор

    До коментар #91 от "Кремлин ги фоинансира":

    Именно Кастадинов беше предложил такъв закон за чуждите агенти, преведе на български от американски му вариант. И познай, дори не стигна до гласуване и обсъждане, щото няма да важи само за него, а и за чуждите агенти на други държави.
  • 99 Жълтопаветко,

    1 0 Отговор

    До коментар #61 от "Кочан":

    Кочана вземи си го извади първо от евроатлантическия епилиран джендърясал г@з и тогава пиши коментари,че сега бълваш само глупости...
  • 100 Ван дер Любе

    0 0 Отговор
    Възраждане напрактика има партийна армия, която бива пращана да бие хората пред кина, учители и т.н. Който не може да направи паралелите Хитлер, значи си е затворил очите.