Last news in Fakti

14 Юни, 2024 14:16 586 0

Дъщерите на Тони Бенет съдят брат си заради наследство

  • тони бенет-
  • наследство-
  • съд-
  • деца

Те твърдят, че той е управлявал неправилно активите на баща им

Двете дъщери на Тони Бенет съдят брат си, като твърдят, че той е управлявал неправилно активите на баща им и не е разкрил част от тях в ролята си на попечител на имуществото на покойния певец, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Искът, подаден в Ню Йорк от Антония и Йохана Бенет, обвинява Д'Андреа "Дани" Бенет, че не е отчел всички приходи от тазгодишната продажба на каталога на баща им и някои права върху снимки на фирмата за разработване на марки "Иконокласт".

В иска се твърди също, че Дани Бенет е "извлякал лична полза за себе си и компанията си, включително от продажбата на сувенири, произведени от името на Тони Бенет, семейния тръст и компанията "Бенедето артс". Сестрите искат обезщетение и пълен отчет. Те споменават в иска и другия си брат Дегал и вдовицата на Тони Бенет - Сузан Бенедето.

Тони Бенет е изпълнител на класически американски песни. Той почина миналата година на 96-годишна възраст. Издал е повече от 70 албума, донесли му 19 награди "Грами", припомня Асошиейтед прес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА