Last news in Fakti

18 Юни, 2024 12:45 1 827 5

Бившите гаджета от „Игри на Волята“ Мирела и Валери отново заедно

  • мирела илиева-
  • валери григоров-
  • бивши гаджета-
  • островът на 100-те гривни

Те влизат в "Островът на 100-те гривни"

Бившите гаджета от „Игри на Волята“ Мирела и Валери отново заедно - 1
Снимки: Facebook

Гаджето на Мария Бакалова се събра с бившата си приятелка. Валери Григоров ще живее няколко месеца с предишната си любима Мирела Илиева, и то не къде да е, а на екзотичен остров на Филипините. Двамата по цял ден ще са полуголи само по бански и ще участват в различни предизвикателства. Валери и Мирела са сред участниците на шоуто "Островът на 100-те гривни", което ще се излъчва по Би Ти Ви и се снима в момента, пише "България днес".

Дали старата искра между бившите гаджета няма да припламне отново на екзотичния остров, предстои да разберем. Допълнително масло в огъня налива фактът, че Валери и Мирела се харесаха по време на участието си в друг подобен телевизионен формат - "Игри на волята". Двамата се загаджиха след края на сезона, но по-късно Валери се влюби в Мария и се раздели с Мирела.

View this post on Instagram

A post shared by Mirela Ilieva (@mirellailievaa)

Драмата не приключи дотук. Няколко месеца по-късно в изоставената Мирела се влюби Юлиан Костов, който е продуцент на Мария Бакалова.

Всичко това очевидно не притеснява Мария Бакалова, която се е съгласила приятелят ѝ да участва в шоуто, въпреки че там ще бъде бившата му приятелка.

"Не, не ревнувам Валери. Вярвам му и стискам палци да се представи на ниво", казала пред свои близки чаровницата Мария.

В момента всички от играта са на Филипините, а изненадите тепърва предстоят.

Валери и Мирела няма да са единствените участници, чиито взаимоотношения ще се следят с интерес.

На Филипините има не една, а цели две Мис България - Теодора Мудева и Елизабет Кравец, която съвсем скоро загуби короната си. Кравец е в предаването с гаджето си Атанас Пелтеков. Той е известен сред тийнейджърите като инфлуенсър, влогър и създател на съдържание. Двамата ще живеят под един покрив и се очаква да стигнат до интимности и секс. Самата Кравец е пожелала да участва във формата, след като е разбрала, че половинката ѝ ще е там.

"С него ще съм по-спокойна", обяснила разжалваната Мис България.

Има очаквания и другата Мис България Теодора Мудева също да бъде сред най-атрактивните участници и да привлича мъжките погледи. Мудева разтрогна годежа си с Румен Радев, с когото заедно участваха в "Игри на волята". Миската и Радев са разделени вече повече от 3 месеца и хубавицата си няма мъж. Това определено ще заплете драматичен сюжет, още повече че Мудева, както и Валери обича да флиртува в подобни формати.

Иначе във Филипините тече луд купон и видимо всички се забавляват. Единият от водещите - Александър Сано по цял ден прави упражнения и опитва да задържи физическата си добра форма, а колежката му Диляна Попова тихичко си учи репликите и не досажда на никого.

"Тук сме си построили рая", коментират хора от снимачния екип.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запознат

    7 0 Отговор
    Тази има много бивши и на самотен остров да отиде, пак от няколко мъже, ще има бивш.
  • 2 Въй

    3 0 Отговор
    Бившите гаджета от „Игри на Волята“- Мирела и Валери са отново заедно. Миската ще писка.
  • 3 123456

    7 0 Отговор
    ооо, пак ще има голи ду пе та ! да жи вей, жи вей про ста ка !
  • 4 цербер

    1 1 Отговор
    Теодора Мудева също да бъде сред най-атрактивните участнички
  • 5 ха ха Хо

    2 0 Отговор
    Валерко мама го влюби в Мария Бакалова с цел да му е трамплин за Холивуд.Мирела ще излезе много глупава ако зареже Юлиян Костов който я води по екзотични екскурзии заради безпаричния Валерко на мама.И двамата са златорърсачи та не са един за друг.Кравиц и грозния/но финансово красив/и приятел са пълнеж,какво и Мудева.