10 Юли, 2024 10:48 995 12

Шаная Туейн разказа за тежкото си детство, преживявала на мухлясал хляб

  • шанай туейн-
  • тежко детство-
  • бедност-
  • мухлясал хляб

Изпълнителката сега може и да е милионерка, но детството ѝ в Онтарио е било белязано от бедност

Шаная Туейн разказа за тежкото си детство, преживявала на мухлясал хляб - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Шаная Туейн се е прехранвала с „мухлясал“ хляб и горчица.

Изпълнителката на хита „Това не ме впечатлява много“ сега може и да е милионерка, но детството ѝ в Онтарио е било белязано от бедност, като майка ѝ Шарън се е борила с депресията, а доведеният ѝ баща Джери Твен е бил подложен на расова дискриминация в опитите си да си намери работа, така че за семейството, което включва и четиримата полубратя и сестри на певицата, е имало малко храна.

Тя споделя пред списание You: „В нашата къща денят за пазаруване беше събитие.

Понякога минаваха две-три седмици без покупки. Оставаше ни само мухлясал хляб, какъвто беше абсолютният минимум. Ако в хладилника имаше само горчица, просто слагахме горчица върху хляба и отивахме на училище“.

За да донесе повече пари в дома, Шарън започва да води Шаная на участия в барове, когато тя е само на осем години, където бързо научават вратичките в законите, за да могат да ѝ осигурят възможност за концерт.

На младата Шаная не било позволено да свири, докато все още се сервира алкохол, но след последните поръчки, между полунощ и 1 ч. през нощта, тя можела да излезе на сцената, след като публиката се „зареди“ с бира и уиски.

„Беше неудобно. Беше шумно. Беше задимено - наистина задимено. Винаги миришеше, разбирате ли? Бира и алкохол - застоял алкохол.“

Понякога доведеният баща на певицата придружавал нея и Шарън, но в други случаи им забранявал да ходят, но майката на Шаная все пак ги измъквала, което създавало повече проблеми. „Ако той имаше работа и работеше на следващата сутрин, как щеше да стигне дотам, ако вземем бензина и не ми платят нищо? Това беше руска рулетка, която майка ми играеше на моменти“, спомня си още певицата за трудните моменти, предава БГНЕС.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОРКАТА

    9 1 Отговор
    Тая е била по зле и от БОКО ТИКВАТА 😂
  • 2 Валерко

    9 3 Отговор
    Тази май е първата звезда дето баща и не я е изнасилвал. Това с мухлясялия хляб нищо не е в сравнине с историите на другите звезди хахахаха
  • 3 така е

    10 0 Отговор
    У нас всички, които спестиха от закуски,станаха милионери.....Никой не си признава, че са назначени милионери от червената номенклатура с откраднати народни пари
  • 4 колелото на късмета

    12 2 Отговор
    А в през 70-те/80-те години ние си мислехме, че всички на Запад живеят в разкош. Дори в СССР. Така е когато си затворен като в клетка. Сега, като пообиколихме и видяхме доста места, разбрахме, че простотията е навсякъде по света, а на много места дори многократно повече отколкото при нас. Информацията е едно от най ценните неща за хората и затова има толкова много усилия тя да бъде скрита, фалшифицирана, изкривена, изопачена и по много начини манипулирана. Само и само хората да не научат истината, че тогава лъжите излизат като въшка на чело.
  • 5 Значи

    8 0 Отговор
    не се е разболявала , защото е приемала превантивно пеницилин .
  • 6 жалната женица

    6 2 Отговор
    преживявала на мухлясали протеинови добавки от щедри господа
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 отворено писмо на отворена госпожа

    9 3 Отговор
    Разплаках се. Как пък една от сичкото звИзди не е израснала с хайвер? А пък сичкото милиардер миело чинии в ресторанта или носело тежки торби на строежите докато било студент. Къса ми се сърцето.
  • 9 Сексуален козирог

    3 1 Отговор
    Въйййй тя кат Лили Иванова станала...

    Коментиран от #10

  • 10 Госта.

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Сексуален козирог":

    Времето на никого не прощава.
  • 11 Проблясък

    3 2 Отговор
    Как може някой да живее на мухлясал хляб в най-богатата стана в света?!Няма такова нещо.Това е хибридна руска пропаганда.Дори през забранения социализъм някои отраснаха с филия и мас,но филията поне не беше мухлясала.
  • 12 Мъдрият

    6 0 Отговор
    Нищо, пак си пораснала нали! Това е полезен урок!
    А така човек се научава да преживява и с малко, и след това - вече си прави сметката.